witajcie
ja strasznie sie czuje, wiecznie bym spala, wczoraj spalam jak wrocilam z przedszkola zawiesc amelke to godzinke, potem z mezem sie polozylismy w sypialnie on sobie wlaczyl film a ja padla,. podobno ta chrapalam, w nocy tez spie dobrze, tylko od przekrecenia do przekrecenia bo wtedy wstaje na siku i sie ukladam znoo tak bwu a nogi tola ze ledwo chodze, zwlaszcza w pachwinach, jestem taka juz umeczona,
ja sie zgadzam ze genetyka ma troche znaczenie, wiekszkosc moich znajomych rodzi bardzo podobnie jak ich mamy i ja w sumie tez, ale to zalezy...jes m taka ciekawa jak bedzie teraz...
wczoraj kupilam sobie taki fajny luzny sweterek gruby i dwie bluzki z dlugim rekawem zwykle bo normalnie wszystko za krotkie na brzuchu, a takie ciuszchy u nas ladne ale ja czekam az urodze i potem zmieniam szafe ...
ja mialam ostatnio dola bo moja siostra ktora tu tez jest w uk i ktorej ja siedzialam z synem polowe mojej ciazy mimo ze ledwo zylam i wogole sie nim opiekowalam dosc czesto zrobila mi niespodzianke i kilka dni przed moim terminem jedzie sobie do polski, a wiekszosc moich znajomych jedzie podobnie, i jestem tak rozczarowana tym bo ja bylam zawsze dla jej syna a jak ja bym jej potrzebowala i to w sumie co moze na dwa dni zeby tylko mi amelke wziela to ona zwyczajnie na mnie wypiela nonono.. sorki ale tak mysle, bardzo mi bylo z tym zle ale juz mi przeszlo, proboje cos zorganizowac w razie co i jednak jeszcze mam pare osob co moge na nie liczyc
[ Dodano: 2010-10-23, 12:41 ]
aha a tlumaczenie mojej siostry jak jej mowie wiesz co to fajnie ze jedziesz akurat jakbym cie potrzebowala, tymbardziej ze jak wlasnie tak urodzilam amelke jak ona jedzie trzy dni przed terminem, a ona do mnie ja urodzilam dwa tygodnie przed..ale tlumaczenie tylko ona miala wywolywany i byla w szpitalu w polsce a unas jest inaczej, aha i jeszcze do mnie taka zdziwiona to wy rodzicie znowu razem..???? tak mnie wkurzyla ze szok ale juz powiedzialam skonczyla sie moja pomoc i juz nie bede siedziec z jej dzieckiem chocby nie wiem co...przykre to bardzo