Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

27 paź 2010, 14:09

ja lece na małe zakupy. :)
paa

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

27 paź 2010, 14:12

lece na małe zakupy. :)
paa
pa :*

ja sie dzis nigdzie nie ruszam, jutro jeszcze na imieniny do A taty jedziemy...
niedługo ma być kurier, wezmę potem prysznic i usiade przed telewizorem , a co! :)

Częstuje kawą z mlekiem :ico_kawa:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2010, 14:12

spadlamznieba, ja tez kiedyś byłam anty-kombi ale jak sie Franek urodził i spakowalismy się z walizkami i dwoma wózkami to zmieniłam zdanie. Kiedys jeździlismy krótkim samochodem i jak G w tył wjechała ciężarówka to az polamały się siedzenia przednie, a miałam ja z Antkiem tez jechać tylko w ostatniej chwili się rozmyslilam :ico_szoking: z samochodu została kupa złomu teraz tylko dłuuuuuugie samochody będziemy kupować żeby miało się w razie nieszczęścia co gnieść.

Jka będziecie chciały to dla tych z mocnymi nerwamimoge pokazać fotki

Awatar użytkownika
spadlamznieba

27 paź 2010, 14:14

żeby miało się w razie nieszczęścia co gnieść.
właśnie o tym mówię, kombi to kombi - zanim się złoży jak harmonijka minie troche czasu :)

chętnie zobaczę te zdjęcie

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2010, 14:15

Miluśka, udanych zakupów
spadlamznieba, kazdyemu potrzeba troche lenistwa, ja mam obiad jeszcze z wczoraj a dla Antolka zaraz jakis rosołek wstawię bo cos biedaczek zjeść musi a tego co lubi mu teraz nie wolno :ico_olaboga: jak on przeżyje bez swojego kakao?

Awatar użytkownika
spadlamznieba

27 paź 2010, 14:16

jak on przeżyje bez swojego kakao?
nie ma wyjścia niestety, teraz chwilke sie pomęczy a potem wróci do trybu normanego.

[ Dodano: 2010-10-27, 14:17 ]
ja chce zeby juz był tu kurier! :)

Dzisiaj wstawie pranie z ciuszkami Małej - poprasuje, potem w worek, sterylnie zamknę i do kartonika. w osobną siateczkę ciuszki do szpitala, żeby A jakby co mógł znaleźć.

[ Dodano: 2010-10-27, 14:19 ]
moj sie mnie dziś pytał, czy może wyjść po pracy na motor a wieczór spędzimy razem.
myslę se 'czemu nie', odpocznę w ciszy :)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2010, 14:27

chętnie zobaczę te zdjęcie
a prosze bardzo http://bozenka74.fotosik.pl/albumy/794982.html

i niech ten kurier juz przyjedzie bo i ja się ciekawa robię co tam jest?

Awatar użytkownika
spadlamznieba

27 paź 2010, 14:30

O Matko, te zdjecia są okropne!
Dziękować Bogu że z dziecmi nie jechałaś...

A ten dzisiejszy kurier same takie duperelki rpzyniesie :) troche dla mnie do szpitala, troche dla Małej :) opłacało mi się zamówić na allegro bo np. wanienkę kupiłam za 18 zł na allegro a taka sama kosztowałą w sklepie 40! :ico_szoking:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2010, 14:40

O Matko, te zdjecia są okropne!
Dziękować Bogu że z dziecmi nie jechałaś...
wtedy jeszcze tylko Antoś był i nawet roku nie miał, dobrze, nawet bardzo dobrze że zrezygnowałam bo pewnie teraz w najlepszym wypadku siedzialabym na wozku a fotelik Antosia połamany doszczetnie :ico_szoking: :ico_olaboga:
wanienkę kupiłam za 18 zł na allegro a taka sama kosztowałą w sklepie 40!
a to ta paczka co o pieluchy pytałaś? kurier 13zł tak? fajnie

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2010, 14:46

Cześć dziewczyny po raz drugi dzisiaj. Widze, że kobietki w stanie blogosławionym narzekają na swoje samopoczucia :-) . Oj wiem coś o tym. Zaprowadzilam małą do przedszkola i ledwo tak na skróty doszłam do mamci mojej i padłam na łóżko, mama mierzy ciśnienie a ja mam 82/40 jeszcze mniej niż wczoraj. Aż sę boję, że jutro jak pojadę do mojego gina to mnie do szpitala położy, bo ja naprawde się strasznie czuję, normalnie nie wyrabiam. Mama spanikowała, i zaraz kawkę, czekoladkę, kakao i takie tam, a ja jak na to wszystko spojrzałam, jak mnie zgaga zapiekła to miałam wszystkiego dosyć. Położyłam sie i przespałam 2h. Potem małą odebrałam i heja do domciu. Już się lepiej czuję, ja zauważyłam, że takie kiepskie samopoczucie to rankami miwam.
Dzieki za dobre opinie na temat łóżeczka. Tak mi się wydaje, że nie jest takie drogie a już nie muszę się rozglądać za wkładem do niego. Agnieszka to od tego samego gościa co link od Ciebie dostałam, więc wielkie dzięki. Mam nadzieje, że przyjdzie do końca tego tygodnia.

Wróć do „Pozostałe”