dobra :)to daj znac jak przyjdzie i czy faktycznie jest tak jak na zdjęciach
wiesz nosisz przed soba parę kg może to i normalne nie pamiętam, mnie ciagle w biodrach bolal jak się trochę pochylałam tak lekko jak np do zmywania. To było masakrycznie, prasowałam na siedząco. Jak będziesz u gina to opowiedz o tym co czujesz, na pewno cos doradzi.czasami jak stoję albo chodzę to mam wrażenie jakby 'coś' ciągnęło mnie w dół, tak nadludzko ciężka się czuję jakbym nogi z waty miała.
to normalne?!
Tak ja mam tą komfortową sytuację, że kierowcą busa, którym zawożę Oliwkę do przedszkola jest mój mężuś, i od jutra tak będziemy robić, że będę ją tylko szykować i wyprowadzać przed dom i wsadzać do busa, przejedzie tak 10 km z tatulkiem, on tam zwróci na nią uwagę, a mama ją na miejscu odbierze i zaprowadzi do przedszkola, a potem równiez mama ją odbiwerze i wsadzi do busa do tatusia. Oj troszkę kombinacji, ale ja już naprawdę nie wyrabiam, źle się czujębuzok14, a nie moze małej ktos inny odprowadzać do przedszkola? Tobie dobrze by zrobilo takie poleżenie dłużej w łózeczku. Kochana koniecznie porozmawiaj z lekarzem ne ten temat.
Spadłamzbieba wiesz mi się wydaje, że to już te końcowe tygodnie tak nas umęczą, ale musimy być silne. Ty masz bliżej niż ja
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość