hej!!!
riterka, no to gratki za zęba!!! nasz ma 3, czwarty wychodzi lada dzień i to samo z chorobami! co ząb, to coś łapie....teraz nadal ma gile, od piątku pokasłuje na krtań i to coraz mocniej. dajemy eurespal i inhaluję, ale nie widzę poprawy. chyba jutro pójdę do lekarza, ale nie wiem czy nie da antybiotyku. Wy macie antybiotyk>???
jagodka24, spoko, jak ruszy to będzie za Tobą łazić i dalej marudzić, nie licz na więcej
Qanchita, kochana.....jak się bardzo uprzesz i podejmiesz decyzję, to schudniesz.....ale to trzeba samozaparcia wielkiego! a Jolka silna babeczka!!! Tomek też zaraz łapie za palce i chodzi....już go raczkowanie nie kręci tak bardzo....szukam chodzika na gwałt bo nie daję rady...
wisnia3006,

i dla Zuzki i dla Ciebie!!! jednej waga spada, drugiej rośnie-miło!
u nas poza tym ok....młody w miarę się trzyma, ale ten kaszel mnie wykańcza....Hankę mam w domu, żeby ją wyleczyć do końca, bo 2miesiąc z gilami chodzi....mam nadzieję, że mi się uda i nie osiwieję przy nich. Dziś mieli super zabawę, tylko ona potrafi Toma rozbawić do głośnego śmiechu!!! bo inaczej to poważny pan z niego....
a ja się dietuję także....jest ok