Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2010, 14:12

NICOLA_1985, to może uda Nam sie kiedys spotkać :-D byłoby fajnie
..................
no tak u nas chyba tak jak pisałyście wirus Jula zaczęła narzekać ze jej zimno a następnie położyła sie do swojego łóżeczka i :ico_szoking: zasnęła co u Niej jest nietypowe

a teraz słyszę ze pokasłuje ech............. :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

05 lis 2010, 14:37

tibby a to na pewno trzydniowka? wysypalo go 4 dnia?
ja przechodzilam to z synem- masakra :ico_olaboga: temp bliska 40st, trudno ja zbic, czopki dostawal w minimalnych odstepach czasu a i tak szybko temp rosla i trzeba bylo ja obnizac w wannie! 2 noce czuwania przy nim, kontrolowania temp co 3 godziny max i kapiele nocne. Czlowiek nie wie co sie dzieje a 4 dnia jak reka odjal. Okropna ta trzydniowka. Ale prawie kazde dziecko to przechodzi niestety

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

05 lis 2010, 14:38

a wysypkę maluch dostał na 3 czy 4 dzień. zeszła ładnie w dwa dni. ale niestety potem się małemu pogorszyło w weekend i musieliśmy jechac na pogotowie i okazało sie, że zapalenie płuc. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kratka

05 lis 2010, 14:38

no tak u nas chyba tak jak pisałyście wirus Jula zaczęła narzekać ze jej zimno a następnie położyła sie do swojego łóżeczka i zasnęła co u Niej jest nietypowe

a teraz słyszę ze pokasłuje ech.............
paskudne te wirusy... u mnie szpital w domu byl jakies 3tyg temu- wszyscy oprocz mnie chorowali. W zatokach wiruchy sie ulokowaly

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

05 lis 2010, 14:39

także same widzicie, że i trzydniówka może się w coś gorszego zamienic jak odpowiednie i do konca nie wyleczona.
Na 3dniówkę małemu zapiała tylko Nurofen na gorączkę jakby miał i powiedziała, że nie ma czym leczyc, bo samo przejdzie. I widzicie efekty leczenia :ico_zly:

[ Dodano: 2010-11-05, 13:41 ]
:ico_olaboga: moje dziecko dziś 6,5 miesiąca skończyło! WOOOOW! :ico_brawa_01:

dietetyczną babeczkę sobie upiekłam dziś (z przepisów Dukanowskich) i stawiam wszystkim :ico_tort: i :ico_kawa:

Awatar użytkownika
kratka

05 lis 2010, 14:41

także same widzicie, że i trzydniówka może się w coś gorszego zamienic jak odpowiednie i do konca nie wyleczona.
Na 3dniówkę małemu zapiała tylko Nurofen na gorączkę jakby miał i powiedziała, że nie ma czym leczyc, bo samo przejdzie. I widzicie efekty leczenia
no bo trzydniowki sie inaczej nie leczy. Musial sie nadkazic jeszcze czyms innym co wywolalo zapalenie pluc bo to nie od wirusa powodujacego trzydniowke

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

05 lis 2010, 14:43

aaaaaa przyszły dziś do nas smoczki rozm.3 do drownsa. Tobik już mleko wypił z nowego smoka i nie sprzeciwiał się za bardzo. Jutro spróbuję mu podac przez 3. herbatkę, zobaczymy czy nie poleci za szybko. :ico_oczko:

teraz maluch zjadł zupke ziemniaczaną, popił herbatką i po godzinie dojadł mlekiem i śpi. :ico_sorki:
a prańsko się pierze, bo taką mi kupę strzelił, że wyleciała z pieluchy i cały po pas w gówienkach :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kratka

05 lis 2010, 14:43

tibby, jestes na diecie dukana? i jak Ci idzie?

Wlasnie mialam spytac czy macie jakies pomysly na odchudzanie bo ja ograniczylam ilosc jedzenia, staram sie nie jest tlustych rzeczy, w weekend jezdze po 45min na rowerku na czczo rano, codzinnie robie 150 brzuszkow a waga jak zakleta nie chce sie ruszyc :ico_placzek:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

05 lis 2010, 14:44

Musial sie nadkazic jeszcze czyms innym co wywolalo zapalenie pluc bo to nie od wirusa powodujacego trzydniowke
możliwe.
aczkolwiek nikt w domu chory nie był. :-/ nie wychodził z domu, bo na początku tygodnia był chory, potem zla pogoda i w niedzielę już bylismy w szpitalu. :ico_puknij:

[ Dodano: 2010-11-05, 13:45 ]
tibby, jestes na diecie dukana? i jak Ci idzie?
dziś zaczęłam.

http://dukan.blox.pl/html

kocham ten blog i przepisy stąd! wszystkie rewelacyjne.

Awatar użytkownika
kratka

05 lis 2010, 14:46

prańsko się pierze, bo taką mi kupę strzelił, że wyleciała z pieluchy i cały po pas w gówienkach
a ja walcze z zaparciami wciaz. Mloda pije 150ml soku robionego w domu dziennie, je pol sloika owocow do kaszki (pszennej a nie ryzowej), marchewke do zupki dodaje w mikroilosciach ale nadal kupa zwarta... sok pije 4 dzien dzisiaj wiec moze sie jeszcze wyreguluje. Mysle zeby jej kupic probiotyk jakis, moze dlatego butelkowe dzieci na naszym forum nie maja tego problemu bo w sztucznym mleku jest probiotyk :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-11-05, 13:48 ]
kratka napisał/a:
Musial sie nadkazic jeszcze czyms innym co wywolalo zapalenie pluc bo to nie od wirusa powodujacego trzydniowke

możliwe.
aczkolwiek nikt w domu chory nie był. nie wychodził z domu, bo na początku tygodnia był chory, potem zla pogoda i w niedzielę już bylismy w szpitalu.
wiesz jak to jest... maz z pracy mogl przyniesc mimo iz sam nie chorowal... trudno czasem przewidziec skad to sie bierze

Wróć do „Przedszkolaczki”