..................
no tak u nas chyba tak jak pisałyście wirus Jula zaczęła narzekać ze jej zimno a następnie położyła sie do swojego łóżeczka i

a teraz słyszę ze pokasłuje ech.............

paskudne te wirusy... u mnie szpital w domu byl jakies 3tyg temu- wszyscy oprocz mnie chorowali. W zatokach wiruchy sie ulokowalyno tak u nas chyba tak jak pisałyście wirus Jula zaczęła narzekać ze jej zimno a następnie położyła sie do swojego łóżeczka i zasnęła co u Niej jest nietypowe
a teraz słyszę ze pokasłuje ech.............
no bo trzydniowki sie inaczej nie leczy. Musial sie nadkazic jeszcze czyms innym co wywolalo zapalenie pluc bo to nie od wirusa powodujacego trzydniowketakże same widzicie, że i trzydniówka może się w coś gorszego zamienic jak odpowiednie i do konca nie wyleczona.
Na 3dniówkę małemu zapiała tylko Nurofen na gorączkę jakby miał i powiedziała, że nie ma czym leczyc, bo samo przejdzie. I widzicie efekty leczenia
możliwe.Musial sie nadkazic jeszcze czyms innym co wywolalo zapalenie pluc bo to nie od wirusa powodujacego trzydniowke
dziś zaczęłam.tibby, jestes na diecie dukana? i jak Ci idzie?
a ja walcze z zaparciami wciaz. Mloda pije 150ml soku robionego w domu dziennie, je pol sloika owocow do kaszki (pszennej a nie ryzowej), marchewke do zupki dodaje w mikroilosciach ale nadal kupa zwarta... sok pije 4 dzien dzisiaj wiec moze sie jeszcze wyreguluje. Mysle zeby jej kupic probiotyk jakis, moze dlatego butelkowe dzieci na naszym forum nie maja tego problemu bo w sztucznym mleku jest probiotykprańsko się pierze, bo taką mi kupę strzelił, że wyleciała z pieluchy i cały po pas w gówienkach
wiesz jak to jest... maz z pracy mogl przyniesc mimo iz sam nie chorowal... trudno czasem przewidziec skad to sie bierzekratka napisał/a:
Musial sie nadkazic jeszcze czyms innym co wywolalo zapalenie pluc bo to nie od wirusa powodujacego trzydniowke
możliwe.
aczkolwiek nikt w domu chory nie był. nie wychodził z domu, bo na początku tygodnia był chory, potem zla pogoda i w niedzielę już bylismy w szpitalu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość