bardzo możliwewiesz jak to jest... maz z pracy mogl przyniesc mimo iz sam nie chorowal... trudno czasem przewidziec skad to sie bierze

W poniedziałek jadę do pracy dogadac sie odnośnie powrotu.
Juz po cichu się nie mogę tego doczekac

bardzo możliwewiesz jak to jest... maz z pracy mogl przyniesc mimo iz sam nie chorowal... trudno czasem przewidziec skad to sie bierze
ja daje probiotyki Bio Gaja i nic nie widze efektuMysle zeby jej kupic probiotyk jakis, moze dlatego butelkowe dzieci na naszym forum nie maja tego problemu bo w sztucznym mleku jest probiotyk
Zosia na samym cycku tez nie miala klopotow ale przeciez jest juz zbyt duza na samego cyca. Musi cos innego jesc a z kupa musi sie unormowac. Kupie ten probiotyk, moze troche jej pomozewczoraj zrobiłam Bartoszkowi tylko dzień na cyccu i kupa zaraz lżejsza
a może spróbuj gerberka za sliwka suszona i jabłkiem
ja dałam dzień wcześniej i kupa była a nastepnie tak jak pisałam dzien na samym cycu a dzis jak narazie deserek i herbatka z jabłkiem i meliską
to nici z obiecanego auta?oj, tam to ja mam za daleko.
tymbardziej, że my bez samochodu, to nawet nie ma jak podjechac.
ale z kupkami nie mamy problemu. czasem nawet ze 3 czy 4 dziennie. zależy co zje
to fakt muszą sie przyzwyczaić ale mi było żal ze sie tak meczy wiec stwierdziłam ze jeszcze na tym etapie moge dac samego cycusia a układ pokarmowy trochę sie oczyściprzeciez jest juz zbyt duza na samego cyca. Musi cos innego jesc a z kupa musi sie unormowac. Kupie ten probiotyk, moze troche jej pomoze
skad ja znam problem kredytowno niestety obiecanego samochodu nie ma. Gośc się nie odzywa w ogole. chcemy z M. uzbierac chociaż na jakiś malutki samochodzik, zeby w ogóle jakiś miec, ale poki co mausimy trochę kredytow pokończyc splacac, może wtedy coś weźmiemy. Poki co nie stac nas na kolejny kredyt, bo ledwo ciągniemy do końca miesiąca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość