smoczek ciągnie, ale jak zaczyna płakac to go wypluwa.
No niestety daje go dopiero 2 dzień, także na efekty pewnie jeszcze muszę poczekac.
Ja mialam to samo z Jasiem. Myslalam ze po nutramigenie nie bedzie mial kolek ale mial gdzies jeszcze z 2 tygodnie a potem zniklyWitam!!
Mam pytanie dotyczące karmienia Nutramigenem, pediatra podejrzewa u mojej córci nietolerancję mleka krowiego.
Zuzia będzie miała za 2 dni 3 tygodnie. Na początku dawałam jej Bebilon, strasznie płakała przy jedzeniu, prężyła się, nie chciała spac, ani za bardzo jeśc, przeszliśmy na Bebiko, niestety poprawy nie było żadnej, nawet chyba się pogorszyło, więc udaliśmy się do lekarza, gdzie zapisali nam Nutramigen.
I teraz moje pytanie czy można dawac to mleko na żądanie? Moja mała od samego początku przez brzuszek zjada bardzo małe porcjenieraz wypije 50-60, ale za godz płacze i chce znowu jeśc, pytanie czy mogę jej dawac? Czy przetrzymywac ją chociaż do tych 2 godzin? A jak zje 30 ml, to po pół godziny mogę jej dac znowu? Czy ktoś się orientuje jak to jest z tym mlekiem? Co zrobic, żeby chciała jeśc więcej? A co zrobic żeby chciała spac??
Proszę o pomocne odpowiedzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość