Oby;-)ojoj no to na walizach ciągle w sumie No to to napewno ostatni raz
Na ogólnych forach faktycznie mnie mało więcej pisze na silnych kobietkach...Pozytywka, ojej, wieki Cie nie było
Przywitałam się i uciekłam na kawę, bo ciśnienie od ranabuzok14, Hej Kawe wypiłaś?
No tutaj jak już się zaczyna pisać, to aktywnym być trzeba, bo inaczej to się można pogubićW każdym razie mam zamiar częściej się udzielać
@@@@@@ facet nie lubi być ignorowany, i dlatego taka metoda jest najlepszaTrzymajcie kciuki za powodzenie.
Mnie też się ta nazwa bardzo nie podobabuzok14, najważniejsze, że chorobę da się wyleczyc bo nazwa brzmi jakoś tak nieswojo.
mniamugotowałam rosołek, który zaraz będziemy jeść
oj to prawda, az się boję przyszłego tygodnia, wracam do pracy na drugą zmianęNo tutaj jak już się zaczyna pisać, to aktywnym być trzeba, bo inaczej to się można pogubić
Musze wytrwać dla naszego wspólnego dobra@@@@@@ facet nie lubi być ignorowany, i dlatego taka metoda jest najlepsza , bądź wytrwała, a będzie dobrze .
i nie wiadomo co gorszeJak narazie jakiś tak mniej kaszle, ale puścił jej się okropny, taki ropny katar
a jak nie to z kim bedą jak Ty wracasz już do pracy?Chciałabym już w pn puścić ich do przedszkola, zobaczymy czy mi się to uda
Zapraszam to poczęstuję, bo jest go dużo, mamcia moja od czasu do czasu mi podrzuca swojski drób a teraz jak Oliwka chora to częściej, bo to ukochana wnusiamniam
kaszel może być również od kataru, który mu spływa i dlatego kaszleFrankowi tez jakby katar przestał lecieć z noska ale zaczął coraz bardziej kaszleć

Dziękujębozena, No trzymam kciuki bardzo mocno aż zbielały mi paluchy tylko jak ja będę jadła na imieninach u tesciowej A tam Marcin mnie nakarmi
a jak nie to z kim bedą jak Ty wracasz już do pracy?
pn G ma wolne więc to nie bedzie problemem, w ostateczności mam blisko tesciową - ona się zajmowała nimi zanim poszli do przedszkolaJak nie będą mogli isc do pokola to co z nimi zrobisz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość