Kochana gdybym mogla osobiscie bym ci zrobila baleyag czyli jak naj wiecej jasnych bo to zawsze najlepszy sposob zeby zejsc z ciemnych na jesne bez takiego wielkiego zniszczenia wloskow szkoda ze nie moge ci zrobic to po swojemu pniewaz ciezko znalesc taka fryzjerke ktora zrobila by to tak jak ja bym widziala Musisz porostu udac sie do slaonu i zazadac bardzo gestego baleyagu z blondu .Dekoloryzacji pelnej odradzam tzn dlatego ze nie wiem jaka masz kobitke bo moim zdaniem mozna zastosowac ja ale gdy fryzjerka przeprowadzi odpowidnia diagnoze wlosa a dzis coraz wiecej fryzjerek che wszystko szybko a taka dekoloryzacja powinna odbyc sie z paru faz i powinna byc uzyta jak najslabsza woda utleniona zeby fajnie zniwelowac nie pozadany kolor z dobrym rezultatem i z wloskami w dobrym stanie Dlatego sugeruje isc do salonu i porosic o ten gesty baleyag w kolorze janego blondu Najjasniejszego blonduDana!! Czemmu ja o Tobie nie pomyslalam :) chce blond wlosy pomocy!! Chce dekoloryzacje i jestem w stanie obciac pozniej polowe wlosow zeby tylko miec swoje naturalne znowu nie farobwac i zeby nie wypadly pomozesz? :D doradzisz?
OJ DANA DANA MOJA SIOSTRA TEŻ MA TAK NA IMIĘ I ZAWSZE JEJ TO SPIEWAM JAK CHCE JEJ HUMOR POPRAWIC OJ KOCHANA NIC SIE NIE MARTW MASZ 2 SLICZNE CÓRECZKI I TYM SIĘ CIESZ A RESZTA SIĘ SAMA POUKŁADAKochane moje babeczki staram sie cos ciekawszego napisac ale jestem w tej mojej zlej fazie i nie ma na tyle afjnego nastroju zeby napisac same pozytywne i sympatyczne Rzeczy wiec zakoncze na dzis moje pisanko Mam nadzieje ze niebawem mi przejdzie ten podly nastroj Pozdrawiam i milego kochane!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość