ja też nie daję jej zbyt często. Czasami dostanie kostkę czekolady, albo czekoladowego cukierka, ewentualnie galaretkę, ale mikołajki to mikołajkislodyczy Kiarze nie dajemy
dziękipozostaje mocno trzymac za Was kciuki
Może jedynie za wiele, to to, że się powinien niektórych rzeczy domyślić. Niestety baaaaardzo rzadko zdarzają się faceci, którzy myślą podobnie do nas.może ja za wiele od męża wymagam
anetka607, anusiek, te klocki co sobie upatrzyłam wyglądają tak: w sumie są trochę drogie, ale tak sobie kiedyś z mężem myślałam, że na tych zabawkach wychowa się nasza druga pociecha, kuzyni i kuzynki Wikusi, więc nie ma co oszczędzać.
anetka607, te pochłaniacze też na pewno kupimy, bo nie na żarty się przestraszyłam tego świństwa, a raczej jego skutków dla zdrowia, więc muszę wszystkiego spróbować.
długo, ale jeśli wszystko pójdzie zgodnie z naszym planem, a na razie idzie, bo kasa jest tam na prawdę rewelacyjna, to po 3 latach wybudujemy nasz wymarzony dom, bez kredytów, bo grunt już mamyale długo
anetka607, super, że Klarze katar przeszedł, dziś coś moja Wikula znów dziwnie oddychała.... ehhh... jak już się zacznie infekcja, to łatwo odpuścić nie chce.
uwielbiam tomożna robić co się chce i nikt nie przeszkadza
A z zainteresowaniem ją ogląda? Wiki nudzi się po 5 minutach Więc teletubisie puszczam jej tylko rano, po śniadaniu, tak żebym mogła spokojnie do łazienki wyskoczyć. Zwykle 5 min mi wystarczyogląda bajkę
A czy wszystkie Wasze dzieciaczki oglądają już bajki?