wczoraj wybralismy sie do szwagierki na urodziny i spedzillismy tam caly dzien. Kiara bawila sie ze swoja 1,5-roczna kuzynka, smiesznie to wygladalo
ach, rzeczywiscie, Wy mialyscie dlugi weekend Ja sie ciesze, ze u nas byl krotki, bo cos strasznie klotliwy byl, nareszcie moge odpoczac kilka godzin od mezaU mnie zakręcony długi weekend.
Sliczne z Was dziewczyny
jeszcze sie nia nie dzieli z bobaskiem?bobasek ma butle i Klara ja ssie
ale to mokre jedzenie z puszki? Kiara ciagle poluje na chrupki naszego psa i musze jej pilnowac, zeby ich nie brala do buzi, bo znajac ja pewnie by sie zakrztusila i o tragedie nietrudnoostatnio dobrała sie do kociego jedzenia i jadła,
ojej, niedawno slyszalam o dziecku, ktore zakrztusilo sie takim klockiem i w wyniku niedotlenienia mozgu jest teraz "roslinka" dlatego ja tak sie boje tego zakrztuszeniawczoraj znalazła klocka lego syna i mało nie połkneła
Widze, ze prezent gwiazdkowy dla Klaruni masz juz prawie z glowy Kiara wczoraj bawila sie ladnie arka noego swojej kuzynki, z playmobil, taka:
wiec albo cos takiego dostanie, albo jakas mini-farme ze zwierzatkami
tez jestem ciekawa nowej fryzury Piotrusiajak naładuję baterie dziś to zaraz wrzucę