Czesc dziewczyny. Dziękuje za pozdrowienia.

Ja wczoraj już tak miałam wszystkiego dosyc że padłąm jak kawka.... Wkurzają mnie Ci lekarze

Raz jedno mówią raz drugie a pózniej do domu wysyłają i każą czekac. A więc: Jestem chodzącą bombą zegarową , Chcą rozwiązac wczesniej ciąże ale znowu neurolog mówi że te 2lub 3 tyg można poczekać bez leków bo na ten zespół antyfosfolipidowy to leki przeciwzakrzepowe się \bierze i antybiotyki silne których w ciąży podawac niestety nie można, z drugiej strony są leki bezpieczne ale jak by się cos zaczeło dziac typu skurcze i poród wczesny to nie mogą robic cesarki bo rozrzadzona krew

I ich zrozum

Wyłam jak nie wiem co... Wreszcie przyjechał mój gin i puscił mnie do domu dał prochy na uspokojenie i powiedział że skonsultuje mój przypadek z profesorem we Francji znajomym i w piątek bedzie ostateczna decyzja
[ Dodano: 2010-11-16, 10:23 ]
surtsey, Dawaj te ciacha no! Matko ciągle cos pieką te baby a ja nie mogę....

Tzn mogę ale jak widzę spojżenie mego chłopa typu siadaj na nonono to już nie mogę
[ Dodano: 2010-11-16, 10:34 ]
Spadlaznieba Co do Twojego chłopa to wiesz co

Napisz mu liste co Ci się nie podoba następnie grafik sprzątania na lodówkę (i tak będziesz po nim poprawiać) Nie daj się kobieto bo za chwile mała się urodzi, a co za tym idzie wstawanie 5 razy minimum w nocy, rano budzisz chłopa do pracy dziecko krzyczy chłop że nie zdąży a Ty głodna zaspana nie wiesz za które dziecko się zabrac, pranie sprzątanie zakupy, no własnie Ty robisz zakupy a jak mała się urodzi to przynajmniej dwa tyg w domu musi byc bo to nie lato tylko zima! Więc co lodówka pusta bo twój chłop ma na głowie tylko prace???? Kochana przeczytaj i się zastanów bo jesli nic nie zmienisz to własnie tak to będzie wyglądac

Masz 6 tygodni popołogowe wiec za przeproszeniem na nonono nie usiądziesz nie mówiąc o chodzeniu wypierze Ci twój gacie??? Lub sobie raczej nie bo to Ty to robisz? Uswiadom mu jak będzie wyglądało pierwsze 3 miesiące z dzieckiem nieprzespane noce itd.... niech już zacznie cos od siebie dawac bo ty się wykonczysz i z dobrej Paulinki wrak się zrobi przepraszam Cię za słowa ale takie są fakty. Wiem to bo moja siostra takie życie własnie miała. Teraz nie są ze sobą bo on uważał że ona go zaniedbała i odsuneła się wogóle no tak ale ona wieczorem to padała na pysk ze zmęczenia a nie że zaniedbała....
[ Dodano: 2010-11-16, 10:35 ]
No to się rozpisałam