kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 lis 2010, 13:05

wisnia3006, ja okresu nie mam od momentu zajścia w ciąże z Jasiem :ico_sorki: ja to juz nawet nie pamiętam jak to jest :ico_noniewiem:
gozdzik, nic nie zauważyła żeby cos tam sie na dziąsełkach działo ale kto to wie. Co do kupek to Jaśko ciągle robi takie lejące jeszcze i tak 2 razy dziennie ale on w sumie prawie nic nieje innego poza mlekiem wszelkie warzywa jak mu daje czy to ze słoiczka czy ugotowane to nawet nie przełknie bo jak mu do gardła dochodzą to ma odruch wymiotny i az sie wstrząsa a jak to jabuszko z jakoś kaszą to jeszcze coś przełknie ale po 3 łyżeczce to pluje pozatym zaciska buzie tak że nieda sie nic włożyć :ico_sorki: a wasze dzieci ładnie jedzą? Bo Jasio to tak naprawde nadal nic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2010, 17:26

my po spacerku byr... dzia zimno
kaczorek, Jasio musi pomału oswoił sie z nowymi smakami
pewnie kocha swojego cycusia i nic mu tak nie smakuje jak on :-D
wystarczy ze zje te kilka łyżeczek a z czasem polubi inne jedzonko
Mój tez nie bardzo chce jeść :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2010, 21:04

wlasnie wrocilam z fitnessu jutro to chyba nie wstane z lozka tak jestem porozciagana. a zrobilam test i wyszla 1 kreska ale zawsze po tabletkach mialam okres po 3 dniach a dzis 5 i nie ma nawet sie nie zapowiada.

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

16 lis 2010, 21:10

wlasnie wrocilam z fitnessu jutro to chyba nie wstane z lozka tak jestem porozciagana. a zrobilam test i wyszla 1 kreska ale zawsze po tabletkach mialam okres po 3 dniach a dzis 5 i nie ma nawet sie nie zapowiada.
moze to stres plus odchudzanie :ico_noniewiem:

a u nas kupa nadal twarda

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

16 lis 2010, 21:18

mój je z ogromnym apetytem :ico_olaboga: wszystko co mu się da to zje :ico_haha_01: nie było jeszcze czegoś, czego by nie lubił. no oza obiadkami ze słoiczka, bo tych nie przełknie :ico_nienie:

my po kontroli w szpitalu.
byłam nieziemsko zla na kierowce karetki, którą nas przewozili z miejsca na miejsce. a zaczęło się tak:
jechalismy na 12 do szpitala, gdzie mieliśmy skierowanie i gdzie leżał tobik. Dojeżdżamy, a tam dowiadujemy się, że trzeba będzie jechac do innego szpitala. I że przyjedzie po nas karetka. ZA GODZINĘ MINIMUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_zly:
Myslam, że zemdleję! Dobrze, że miałam mleko dla małego. :ico_sorki:
Po jakiś 30 min przychodzi piguła i mówi, że mamy sie szybko ubierac, bo karetka stoi. A ja na to"
- przecież mieliście mi dziecko przed wyjściem przebadac?
Piguła westchnęła i poszła o lekarkę, które ponoc miały jakąś naradę po obchodzie.
zbadały go i poszlismy na dół do karetki. zabralismy wózek (bo pojechalismy do szpitala tramwajem, bo samochodu nie mamy) i idziemy.
A ten facet w karetce po pierwsze ociągal się z otwarciem drzwi, bo na dworze padało.
A na koniec jak zobaczył wózek to nas wysmiał i powiedział, że nie zabierze go bo on nie jeździ ciężarówką tylko karetką.
Na to ja: - Jak to pan nie weźmie? To co ja mam zrobic z wózkiem?
I tak sie z nim kłociłam przez dłuższą chwilę :ico_zly: on swoje, a ja swoje.
Mój M. na końcu uległ i powiedział, ze zabierze wózek i podjedzie pod ten drugi szital tramwajem (w wielkim deszczu).
No i powiedzcie, jaka to sprawiedliwośc? a jakbym była sama? nawet matkom z malutkim dzieckiem sie nie pomaga.
a wózek składany i bez problemu by było w karetce miejsce na niego. :ico_zly:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2010, 10:42

:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Tibby jedna wielka masakra az sie w głowie nie chce mieścić

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2010, 10:45

witam z :ico_kawa: :ico_kawa:

musze sie pochwalic schudlam 2 kg

tibby, to jest nie dopomyslenia ze tak mozna ludzi traktowac

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

17 lis 2010, 11:37

gdyby nie mój M. to z pewnością pojechałabym na złośc temu facetowi tramwajem i bym go olała! :ico_zly:

brawo wisnia! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super!
ja ważę 74kg i wciąż dietkuję. jeszcze 2.dni dietki z warzywami, a potem znów same białka.
A jak po fitnessie? Bolą nogi? Ja od wiosny na basen chcę chodzic raz w tygodniu, ale to wiosną, kiedy będzie cieplej, bo z pół mokrą głową raczej zimą nie będę jeździc tramwajami :ico_nienie: chorób nie lubię!!! :ico_haha_01:

Ale i mi się zdaje, ze coś mi zleciało, bo już w pasie mam 79/78cm a miałam 82 :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

17 lis 2010, 12:18

link usunięty przez obsługę forum

punkt 2 regulaminu forum
. Zabrania się wielokrotnego publikowania powtarzających się wątków w tych samych lub różnych działach.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2010, 14:45 przez Beata_Tychy, łącznie zmieniany 1 raz.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2010, 13:08

tibby, ja waze 76 ale ty wysoka jestes a po fitnesie najbardziej bola mnie miesnie brzucha ale lepiej sie czuje

Wróć do „Przedszkolaczki”