Kasia90 no faktycznie masz ciężki orzech do zgryzienia. Najpierw porozmawiajcie otwarcie z Kamilem i ustalcie jedną wersją, żeby potem żadne nie czepiało się drugiego. Potem powiedziałabym teściowej, że mówiła, że możecie zrobić z nią co chcemy, a że wymieniacie meble obiecałaś ją kuzynce i teraz jesteś w niezręcznej sytuacji. Zobaczysz co ona wtedy powie. Jeśli będzie ogarnięta to porozmawia z Wami na spokojnie czy faktycznie jej ona jej potrzebna, czy może lepiej oddać ją kuzynce, a jak będzie nieogranięta to po prostu zadzwoń do kuzynki i powiedz jej jaka jest sytuacja. To przecież nie Twoja wina!!! chciałaś dobrze!! a teściowej powiedz, że po zakupie nowych mebli nie będzie miejsca i że dacie ją do garażu. Jak Wam nie graci niech sobie stoi. Najwyżej za rok teściowa sama ją wyrzuci!
No ja bym tak postąpiła.
Chyba z Kilolek pisałyśmy razem posta i zdania podobne
Wiolaw a widzisz jednak ciągnik to igła czasem. Na osiedlu nie ma. Szukaliśmy w dzień. Zresztą to bardzo małe osiedle.
Jutro T idzie na policję. Może się znajdzie przypadkiem kiedyś.
Magda33 nie choruj mi tam!!
U nas dziś w dzień nie padało. Wreszcie spacer zaliczyliśmy. Sklep, księgarnię, lumpka. Wkleję Wam zaraz jakie 2 szmatki kupiłam i zapłaciłam za nie 8 zł
Potem zrobiłam leczo i pomidorówkę i na 15 z Matim do przedszkola. Także też padam dziś na pysk. Dziura po zębie jeszcze trochę śpi, a jeszcze do pracy trzeba się spakować.
A Kasiu napisz co tam za dietkę masz!!
Ja chodzę na aqua aerobik już 6 tygodni, ale na razie nie ma efektów
[ Dodano: 2010-11-18, 21:06 ]
Kasia90 a te Twoje ubranka z allegro już przyszły?? dobre są??
Wklejam rybaczki i sweterek z lumpka za 8 zł:)