hej
choróbska moich dzieci mnie zdezorganizowały i nie umiałam sie z niczym wyrobić dlatego tu nie zagladałam a jak nawet to nie pisałam bo jak poczytałam to był koniec mojego wolnego czasu i trzeba było sie brac za robote
ale dzieci już zdrowe, Krystian ma za soba krtań i 3-dniówkę a teraz jest już zdrowy i jest git. jak był chory to wogóle w nocy nie spał a raczej wygladało to tak ze spał po kilkadziesiąt minut i pobudki około 10 razy w ciągu nocy do tego nie chciał pozniej zasnąc juz i go bujałam nawet na śpiąco (tzn ze ja spałam i bujałam jednoczesnie) ogólnie była jazda ale już teraz przesypia mi nocki bez problemów i mamy najwyzej 2 - 3 karmienia i idzie spac od razu po cycowaniu.
bede po mału konczyła karmic piersią moje zamierzone 6 miesiecy dobiega końca a trzeba się wziąść porządnie za Karoline, jej rehabilitacje i bede musiała zostawiac na kilka godzin Krystiana u mamy a dopuki on jest karmiony piersią to jest to niemożliwe . najgorsze ze on po za cycem nic innego nie chce

i nie wiem czy mu podpasuje jakakolwiek butelka???
kupiłam chuste NatiBaby

ale dopiero za pare dni ją będe miała
taka jest:
http://allegro.pl/item1324950244.html
myślicie że bedzie dobra??
tzn wiem ze
samanta polecała tą firmę
[ Dodano: 2010-11-19, 18:57 ]
Tibby Tobi super chłopak rośnie przystojniacha będzie z niego
mi tez się trzecie dziecię marzy tylko ze ja wiem ze nie ma szans... S. nie chce nawet słyszeć o 3 dziecku
Julka super sie prezentujesz w chuscie z Dawidkiem

ja tez jak bede miała chuste to porobie fotki i Wam powklejam
[ Dodano: 2010-11-19, 18:58 ]
mój Krystian właśnie wcina skarpetke

ja mam wolne bo S. pojechał z Karolinką do babci