ja teżżżżżżżżżżżżżż. A najbradziej tego znieczulenia w kręgosłup. Nachodzą mnie myśli, że później już nie będę mogła ruszać nogamija to się okropnie cesarki boję,
AniaZaba, a gdzie pracujesz jeśli mogę zapytać????
pinko, jak podadzą znieczulenie to ile musi upłynąć czasu, żeby zadziałało???
ja dziś też miałam zabiegany dzień, mój mąż wrócił wczęsniej z pracy obłożnie chory stracił głos bo pił zimne w pracy.dostał ode mnie opierdziel i poszedł do lekarza. lekarka stwierdziła, że za dużo gadał i dostał antybiotyk i to w końskiej dawce. oczywiście nic nie robi, bo jest potwornie chory a jak mu powiedziałam, że się nachodziłam, namęczyłam dziś to powiedział, że ciąża to nie choroba dobrze, że to ja jestem w ciąży nie on, bo pewnie by przeleżał te 9 miesięcy i cały połóg.
no i spotkałam się pierwszy raz z chamstwem ludzi. poszłam z Olą do sklepu i stanęłam przy kasie wydzielonej. przede mną stało kilku młodych facetów, dziewczyna i małżeństwo około 50 w sile wieku. Zapytałam czy mnie przepuszczą. facet najpierw spojrzał mi w oczy, później na mój brzuch i stwierdził stanowczo, że jego żona ma pierwszą grupę inwalidzką (czego w żaden sposób chyba nikt by nie stwierdził).więc spytałam czemu stoją w kolejce, obejrzeli się wszyscy,popatrzyli i tyle