buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2010, 11:45

ja z nim nie bede rozmawiac...na razie czekam dalej,niech sie kretyn wkopuje.a jak nazbieram dowodow to go na zbity pysk wyrzucce
podziwiam Cię, że masz w sobie tyle cierpliwości i samozaparcia, ja bym nie mogla w sobie tak dusić. Ale i tak mocno trzymam kciuki, żebyście jakoś sobie w miare krótkim czasie to jakoś wyjaśnili :ico_sorki:
A co do psikania małej do noska, to są różne specyfiki, które można małym dzieciom dawać, a wiesz ja to bym się bala, że ten katarek zaraz jej do uszka splynie, Oliwia zawsze tak miała

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2010, 11:49

podziwiam Cię, że masz w sobie tyle cierpliwości i samozaparcia
po prostu chce go dobic...chce miec w reku wszystkie dowody i arumenty,niczemu sie nie wyprze :ico_nienie:
co do psikania małej do noska, to są różne specyfiki, które można małym dzieciom dawać, a wiesz ja to bym się bala, że ten katarek zaraz jej do uszka splynie, Oliwia zawsze tak miała
zapytam w aptece. u nas najgorsze ze dopiero co dzieci skonczyly brac antybiotyk :ico_chory:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2010, 11:55

Co dziś gotujecie? Ja powinnam chyba zrobić pierogi, bo mi sporo farszu zostalo z wczorajszych pyzów, ale tak mi się nie chce przy tym stać, że szok. Wiem że zaraz mnie kręgosłup rozboli i tyle nawojuje, że jak je zrobie to padne jak kawka, i nie będzie już dziś ze mnie żadnego pożytku :-D

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

20 lis 2010, 11:56

cześć dziewczynki.

czytałam co u Agi... chyba wszystkie o niej myślimy. Wszystkie te, które ją poznały.

W nocy miałam jeden taki silny skurcz, było dokładnie 6:15, trwał troche... a jak bolał! przestało, zasnełam. i potem znowu o 6:48 (zapisałam w telefonie).

Miluśka pisała, że coś z nowu internetu nie ma w szpitalu. Że lekarze kazali jej chodzić bo może ich zdaniem rodzic już, skurcze ma tylko musi rozwarcie przyspiesyzć, któego nie ma. A skurcze dohcodzą jej na ktg do 100

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2010, 11:59

chyba wszystkie o niej myślimy.
Napisałam jej pozdrowienia z rana od nas wszystkich :ico_noniewiem:
Paulina pozdrów Miluśkę, widze, że u niej to naprawde już lada chwilka :ico_noniewiem:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2010, 12:00

spadlamznieba, no te skurcze to juz u ciebie tak coraz czesciej :ico_oczko: jak tam z polozna wcziraj?
Co dziś gotujecie?
ja dzis robie pulpety :ico_oczko:
ekarze kazali jej chodzić bo może ich zdaniem rodzic już
o kurcze no to trzymamy kciuki i czekamy na wiadomosci :ico_sorki:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

20 lis 2010, 12:02

jak tam z polozna wcziraj?
Bożenka pisała do mnie wczoraj wieczorem i pytała o to samo... wyobraż sobie że zadzwoniłam do niej i spytałam czy aktualna ta 19:00 w szpitalu, bo umówiłam się z nią że wcześnie jzadzwonię - a ona powiedziała "ruchy czujesz?" a ja "tak ale mniej" a ona "to nie ma potrzeby dzisiaj, nie nie, dzis nie, juz ciemno..." a ja mowie "ale ja nie mialam isc lezec na sale tylko miała Pani mi ją pokazać i powiedzieć wszystko" a ona zakumała że przygłuia jakaś i mówi "aaa... no tak. ale to kiedy indziej. jedzie autobus musze konczyc, paaaaa". i sie rozlaczyla. wsciekłam się.

[ Dodano: 2010-11-20, 11:03 ]
buzok14 napisał/a:

Co dziś gotujecie?
ja dzis robie pulpety
ja nie mam pojecia co ja bede dzis robic ze soba i co bede robic na obiad...

Adam dzisiaj od 11:00 do 23:00 w pracy, takze calutki dzien sama. musze sie jakos zorganizowac. za to jutro ma wolne...

[ Dodano: 2010-11-20, 11:04 ]
o kurcze no to trzymamy kciuki i czekamy na wiadomosci
tez tak zaregaowalam :) jakos nie miesci mi sie w glowie że Milenka może już rodzić. :)

[ Dodano: 2010-11-20, 11:05 ]
Paulina pozdrów Miluśkę, widze, że u niej to naprawde już lada chwilka
pozdrawiam ją za każdym razem od Nas wszystkich, ona z resztą wie że o niej myślimy wszystkie :)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2010, 12:06

"aaa... no tak. ale to kiedy indziej. jedzie autobus musze konczyc, paaaaa". i sie rozlaczyla. wsciekłam się.
niepowazna jakas :ico_szoking: moze zadzwon do niej dzisiaj i spytaj o co chodzi..bo potem kurcze rodzic bedziesz a ona nie przyjedzie bo cos tam :ico_puknij: a juz jej p
eba"]calutki dzien sama. musze sie jakos zorganizowac. za to jutro ma wolne..
moj tez ma jutro wolne,nie cieszy mnie to :ico_noniewiem:
jakos nie miesci mi sie w glowie że Milenka może już rodzić. :)
ktory ona teraz tydz wogole jest??

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2010, 12:07

Adam dzisiaj od 11:00 do 23:00 w pracy, takze calutki dzien sama. musze sie jakos zorganizowac. za to jutro ma wolne.
No to jutro sobie razem posiedzicie. No to faktycznie Cię w delikatny sposób spławiła ta położna

Awatar użytkownika
spadlamznieba

20 lis 2010, 12:10

No to faktycznie Cię w delikatny sposób spławiła ta położna
byłam tak zła że nie pytaj... :(
bo potem kurcze rodzic bedziesz a ona nie przyjedzie bo cos tam
to jej po prostu nie zapłace i jeszcze jej w papierach nasram, jestem naiwna ale złośliwa.
ale tak szczerze, to sama się zgotowałam... chciałam jej powiedzieć o skurczach, chciałam zobaczyc salę jak sama obiecywała że w piątek po 19:00. Głupia baba.
ktory ona teraz tydz wogole jest??
coś około 36
moj tez ma jutro wolne,nie cieszy mnie to
oj Kochana... :( porozmawiaj z nim, nie męcz się bo mi się wykończysz.

[ Dodano: 2010-11-20, 11:12 ]
34 tc 4 d - zgodnie z suwaczkiem Milenki. Pomyliłam się troszkę... :( to za wcześnie jeszcze chyba , co Ci lekarze gadają za głupoty...

Wróć do „Pozostałe”