spadlamznieba, uwierz ze tyle spalilam,ten biszkopt tez jest przypalony,ale sprytnie zakamuflowany ja mam durny piekarnik z cyferkami zamiast stopni i nie ma termometra wiec pieke "na oko" i polowa do bani...ale na bulki juz umiem nastawic to i na iasta sie naucze buzok14, smacznego
ale bym chciala zeby ktos podal mi obiadek gotowy. jutro do tesciowej jedziemy na obiad. nie podoba mi sie to, ale sama zadzwonilam i sama sie umowilam, ze wzgledu na Adama. nie widzial swojej matki chyba miesiac jak nie dluzej a mieszkamy w tym samym miescie. Poswiece sie.
I znowu bede sluchac jej wymadrzania i glupie docinkowe pytania... NA pewno bedzie temat Kebaba i bedzie gadac "nie chce sie wtracac ale.." :)
ja mojeje tesciowej nie widzialm juz rok czasu i dobrze bo bym zatlukla,a mieszka pietro pode mna. tzn czasem na ulicy widze lae mijamy sie po drugiej stronie
ale bym chciala zeby ktos podal mi obiadek gotowy
ja sie chyba kiedys do ciebie wprosze i ci ugotuje i ciacho zrobie a ty tylko szamaj i podziwiaj
ja mojeje tesciowej nie widzialm juz rok czasu i dobrze bo bym zatlukla,a mieszka pietro pode mna. tzn czasem na ulicy widze lae mijamy sie po drugiej stronie