Jej
Zubelku dawno Cię nie było u nas :) Wiem co czujesz ja miałam to samo przeprowadzka remont brrr......

tyle że my robiliśmy tylko salon tak że u nas było mniej roboty niż u was! Ale i tak grzebaliśmy się z tym prawie tydzień! Bo mój T robił wszystko sam ja mu tylko coś tam pomagałam przyniosłam, podałam, no a w tyg. to tylko po 2-3 godzinki wieczorem jak z pracy wróciliśmy! No ale już jest skończone i jest ładnie :) Dodaj jakiś zdjęcia z remontu jak znajdziesz chwilkę to będziemy miały obrazek tego co robisz!
Madziorka hihi a propo tych wózeczków co podałaś nazwy to nie obraź się ale jakoś żaden mi do gustu nie przypadł jakieś takie dziwne - te stelaże to jak z kosmosu no i ceny też!

No ale każdemu się podoba co innego dlatego mamy tyle różnych modeli i wzorów aby każdy mógł wybrać to co jemu się najbardziej widzi!
Buzok14 przekaż Agnieszce

i

od nas!
A u mnie lipa ogólnie

źle się czuję! Wczoraj zwolniłam się z pracy bo już wytrzymać nie mogłam tak mnie brzuch bolał i w ogóle taka osłabiona jestem w nocy mała mi spać nie daje jak nie kopie to tak mi się pcha na żołądek że mam taką zgagę że mam wrażenie że zaraz mi wszystko gardłem wypłynie! W nocy śpię tylko godzin może 3-4 a resztę to przestękam bo mi tak źle jest, za to w dzień to bym spała cały czas! Biodra mnie bolą jak leże na boku a na plecach nie wolno z resztą jak leże na plecach to też mnie boli ale brzuch bo się wszystko naciąga i czuję jakby mi skóry brakowało! W bani mi się kręci, mam dość silną anemię

norma jest 30 jednostek a ja mam 10 kazali mi brać 3 x dziennie tabl. ale po nich to się jeszcze gorzej czuje bo mam w ustach taki metaliczny smak i wszystko mi śmierdzi tak dziwnie! Jeju jeszcze 9 tyg. jak ja to wytrzymam
Ale stawiam sobie za wzór naszą Agę jak ona wytrzymuje to wszystko co ją spotkało to i mi się uda!
Sorki że się tak nad sobą użalam i wam to wszystko mówię Wy pewnie czujecie to samo ale dla mnie to jest coś nowego to jest moja pierwsza ciąża i nigdy prze nic mnie bolało a przynajmniej nie czułam takich dolegliwości ja to raczej okaz zdrowia byłam 2-3x w roku przeziębienie i nic więcej od kiedy pamiętam a teraz czuję się jak łamaga nic nie mogę zrobić ciężko mi się schylić po schodach wejść to masarka 2x przystanek robię a potem zadyszka!
[ Dodano: 2010-11-24, 12:25 ]
Alineczq śliczny brzusio i jaki okrąglutki :) ja może dodam dziś jakieś moje fotki zobaczę !!
Buzok14 w poprzednim poście zapomniałam że ty bidulku w szpit. leżysz mam nadzieje że wszystko będzie dobrze z badaniami! Trzymaj się tam i wracaj do domku ja najszybciej!
Ps. Dziewczynki a nie porobiły wam się rozstępy? Bo mi tak na razie nie jest i dużo ani nie są duże jak widzę taką różową siateczkę po obu stronach brzucha na wysokości pępka

Tak się tego nałam w sumie najbardziej od 10 tyg. ciąży stosuję oliwkę za którą płacę prawie 20 fuli za 200ml (to jest ok 90 zł) Niby najlepsza na rozstępy a raczej przeciwko nim i co nic nie pomogło i tak dostałam i tak dostałam