ML a wiesz co moze twoj mały szybciej by odbijał jakbys go po jedzeniu na chwilke połozyła, ja tak robie jak Amelii nie chce sie odbic to na chwile ja odkładam i po paru sekundach nieraz minutach ona zaczyna sie wiercic to widze ze ja meczy cos i ją podnosze i nawet nieraz nie zdąze podniesc do pionu a ona beknie ze chata sie trzesie hi hi hi, a nieraz zwymiotuje ze leci pawik na pół pokoju obzartusek mały.
Ale ty go faktycznie sporo karmisz jak dwa-trzy razy w nocy, ja karmie raz albo wcale nieraz, moze on tak płakulka bo jest za pełny ?hi hi ale chłopcy chyba tak maja ze sie wciaz domagaja Kacper tez czesto sie domagał piersi i w rezultacie karmiłam go tylko 5 tygodni piersia bo stresowało mnie to karmienie na maksa,niedosc ze chciał jesc chyba co godzine to wciaz ryczał ze mało i mało no to w koncu sie wkurzyłam i przeszłam zupełnie na NAN i od tego czasu przerwy stały sie regularne w karmieniu i w nocy karmiłam jakos koło 1.00 i potem 5.00. Amelce mojego mleka starczy póki co ma w czwartek 8 tygodni i jest git :), spróboj z tym odbijaniem a i jeszcze moja poklepuje po dupce tak w kierunku karku lekko do góry i tez wtedy szybciej beka :)