Monia trzymaj sie kochana, pomysl ze juz niedlugo, a na porod zobaczysz ze napewno zbierzesz sily, jeszcze troszke i tez bedziesz tulic dzidziusia
Aniaj84 ja na koniec jakis tydzien przed porodem tez mialam straszne swedzenie i niby nie mialam zadnej infekcji, poprostu swedzialo i tyle
U nas byla polozna, wazyla malgo no i jednak zrzucil 200 g wtedy co go wazyli to chyba byl pelny po jedzieniu, ciesze sie bo to znaczy ze wszystko ok, a na butli wiadomo ze on mzoe szybciej przybierac, ale jest ok, zaczal ladnie w nocy jesc, wstawalismy 3 razy a potem nawet ladnie szedl spac wiec nocka udana, oby tak dalej
My w poniedzialek jedziemy znowu na warzenie i na badanie sluchu
maz jutro idzie do pracy wiec ja bede sama z amelka, ona beidna taka chora, takie ma spiki, meczy sie i kaszel, lecze ja po swojemu i troche juz lepiej, ale szkoda mi jej strasznie
[ Dodano: 2010-11-25, 12:37 ]
my dostalismy dzisiaj paczuszke z polski od mojej tesciwoej, nawysylala mi pelno pomyslow na i jeszcze takie fajne rzeczy wiec dzisiaj robie pulpety w sosie borowkowym bo mam trzy paczuszki grzybkow, mnia mniam, dla amelki ksiazeczke z bajami, troche rzeczy na swieta takie tam... ale fajnie bo mam teraz pelno koncepcji na obiadki