Witam sie i ja po dlugiej nieobecnosci
unas chorobowo
tzn Wiki zdrowa jako tako
Zulka ma katarek a ja zawalona na maksa katar ,kaszel.gardlo i wszystkie miesnie mnie bola
juz bylo dobrze dziewczynki byly zdrowe a tu nagle znowu cos masakra
ach te chorobska i ta pogoda paskudna wrrr
ja jeszcze wczoraj bylam z Zuzka i kolezankami w kinie i było bardzo fajnie potem poszlysmy do chinskiej restauracji
a wieczorkiem juz zle sie czulam i dzis wogel niamam na nic sil
wieczorkiem poprasowalam,obejrzałam "Tap model"
Zulka w nocy sie troszke przebudzała takze nocka tez niezabardzo
Dla wszystkich dzieciaczkow wielkie za postepy nowe ząbki i nowe umiejetnosci!!!
Piszecie o samotnosci w domu i powiem wam szczerze ze jak bym miala wybor zostalabym w domku,opiekowalabym sie domem i dziecmi i mezem,
a tak niestety jak bedzie wolne miejsce w żłobku musze wracac do pracy
bardzo mi to nie na reke bo tak jak pisze [/b]Kilolek[/b] obowiazki dodatkowe,dom praca dzieci masakra
niewyobrazam sobie tego wszystkiego
niby maz mowi ze mnie odciazy w obowiazkach ale wiadomo jak bedzie
i jeszcze Wiki uczaca sie i Zuzka brrr na sama mysl mnie trzesie
ja z checia zostalabym w domku a chociaz do tego czasu jak Zulka miala by pojsc do przedszkola ale niestety takie czasy a nie inne i niemam innej mozliwosci
mój Loluś bardzo lubi oglądać reklamy ,jak są to normalnie zastygo w bezruchu i przy niektórych tańczy
moja Zulka tak samo hehe
daltego te reklamy robia dla naszych dzieci,kolorowe z ładnym dzwiekiem i przykuwajacym wzrok naszych szkrabów
wiolaw, widac ze wycieczka udana ,fotki super tworzycie taka szczesliwa rodzinke
Kasia90, wow wow wow
jestem pelna podziwu co do tej twojej dietki super trzymam kciuki Kasiu zebys osiagnela swoja wymarzona wage
Matikasia wspolczuje wizyty w domu dziecka
ja bym niedala rady niestety umnie emocje biora gore i pewnie kazdego chcialabym wysciskac i przytulac
to bardzo przykre ze tyle dzieci przebywa w domach dziecka
Magdus jak tam zdrowko???juz lepiej??to Zosienka wraca teraz do żłobka
mam nadzieje ze wszystko ebdzie dobrze i znow sie zaklimatuzuje
co jeszcze mialam napisac hmmm niewiem
ide ogarnac chatke i zrobic cos na obiad
buziaki i do uslyszenia papa