w szpitalu po cesarce jak go nie mogłam karmic piersią bo brałam le
a mi po cesarce wiktorka odrazu do karmienia przyniesli
no ale on z kolei je tyle co trzeba bo 7 razy po 90 ml tak jak pisze na opakowaniu
O kurcze jak długo. A ja juz sobie myslałam że może od stycznia zaczne chodzić na aqua aerobik.
wiesz musisz porozmawiac jeszcze z lekarzem bo w sumie aqua aerobik to ja nie widze przeciwskazac bo woda odciaza i te zajecia nie sa takie zeby mozna ylo sobie cos przeciazac wrecz sens ich jest wlasnie odwrotny , ale wiesz najlepiej jeszcze porozmawiac z lekarzem , ale takim co sie troche orientuje w temacie bo wiekszosc tpo ci ksiazkowo powie ze pol roku nic nie robic bo pewnie nawet nie wiedza co to aqua aeroik :)
to i dziecko będzie wysokie
wiesz co najlepiej to robic kilka innych cwiczen na brzuch, ja poszukam dzis tu na forum tych moich a te co napisalam, to zrob 4 serie
1 seria -16 zwyklych powtorzen
2 seria - 8 powtorzen na 2 - czyli 2 w gore 2 w dol
( w praniu wyglada to tak:
ruch w gore wykonujesz odliczajac 1 - krotko ((sekunda)) zatrzymujesz sie i 2 - to samo w dol - obnizasz tulow do polowy sekunda zatrzymaj sie i 2
3 seria - 3 w gore i 1 w dol zgodnie z wczesniejsza zasada i tez 8 takich powt.
4 seria na 1 w gore i 3 w dol i tez 8
jak wykonasz to cwiczenie dobrze powinnas czuc lekki bol zmeczenia miesni
ogolnie lepiej wykonac mniej a poprawnie technicznie niz 100 powtorzen zle zroionych