Czesc;)
My dzis po wizycie w poradnie patologii noworodka;)
Julka przybrala na wadze, zoltaczka spadla;) takze ogolnie super;)
no oczywiscie mam obserwowac czy zoltaczka nie wzrasta( zastanawiam sie jak bo dla mnie ona majac nawet poziom bilirubiny 16,6 nie byla mocno zolta heh) no a najwazniejsze ze na wadzie przybiera!!!
W gabinecie byla juz glodna i dala taki koncert ze az milo sie sluchalo;) bynajmniej mi;)
Moja Myszka kochana;)
no a co do tematu rozstepow to ja tez mam i to sporo na brzuchu... chociaz smarowalam sie od poczatku ciazy i nic nie dalo no ale coz... nie wazne;)
Paulina Śliczny brzuszek!!! i wydaje mi sie ze jest nizej niz poprzednio...
wiesz ja bym na Twoim miejscu nie brala nospy na ten bol brzucha ani magnezu... boo to juz taki etap ze moze tak byc a jakby co przynajmiej bedziesz wiedziala ze cos sie dzieje... ale nie wiem... wiesz mnie bolal brzuch jak na okres brzuch sie napinal do tego to uczucie takiego naciskania na krocze... i widzisz kilka dni i urodzilam;)
Malutka spi;) ja chyba tez sie poloze chociaz na godzinke;) bo jakas taka niewyspana dzis jestem...
A dzis okazalo sie ze tesciowa ma zapalenie pluc a codziennie przychodzila do malej nawet w szpitalu i pierwsze co to sie przerazilam ze moze ja zarazi albo cos... ale chyba zapaleniem pluc sie nie zaraza co? jutro miala przyjsc do malej bo my musimy troche pozalatwiac... i teraz juz sama nie wiem... dzis Pani doktor osluchiwala mala i jest ok...