to raczej nie jest normalne..pachwiny bola ok ale nie zeby ataki bylyale nie spodziewalam sie takich atakow, gdzie ja na podloge bede leciec
czuje ruchy Malej, jest ich co prawda bardzo malo, ale sa. nie wiem juz sama co mam robic... po rozmowie z polozna myslalam ze to normalne, ze coraz bardziej bola pachwiny. fakt faktem to jest uczucie tak jakby Cie prad kopnal, tak niespodziewanie, noga sie giętka robi jak guma i dlatego upadlam. bo szlam i nagle mnie tak zlapalo mocno. zawsze ta cholerna prawa nogaja na twoim miejscu podeszlabym do lekarza
i co beda Ci 9 grudnia wywolywac porod czy jednak az sama urodzisz/ to super ze jestes w domku!jakiś taki fart.
ciezko mi okreslic juz to twardnienie, bo dzidia jest naprawde duza, jak sie poruszy mam wrazenie ze mi twardnieje a to po prostu jej cialko. ciezko mi czasem to odroznic..Paulina ja to uważam że przy takich bólach nie powinnaś siedzec przy komputerze tylko lezec na boku i obserwować brzuszek czy nie twardnieje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość