no ok ale tydzien bez mycia to duzo mi sie wydaje...cos Ty... no rzeczywiscie, ponoc jest jakas warstwa ochronna, ta skorka jest taka jakby czyms pokryta.
mozliwe ze bede chciala ja miec przy porodzie. mamie to powiedzialam, moze i ona wolalaby byc ale tak dawno rodzila, nic nie pamieta, nie pomoze mi, nie zna tej poloznej, a ta polozna to wlasnie od szwagierki. wiem ze bedzie o mnie dbala lepiej niz moj maz, ktoremu cykor sie wlaczyl i nie chce byc przy porodzie :) ale jeszcze zobacze, czy bede chciala zeby ktokolwiek na mnie patrzyl w takim staniefajnie miec kogos tak zakreconego blisko;)
no mi tez... tym bardziej ze takie malenkie dzidzi jest podatne na wszystko doslownie, co w powietrzu, co w poscieli, co na rekach... wiec jak nie myc tyle czasu... jestem tego samego zdania co Tyno ok ale tydzien bez mycia to duzo mi sie wydaje...
powiem Ci ze ja stresowalam sie ze maz bedzie mnie widzial w takim stanie itd ale naprawde wtedy nie mysli sie o tym i mi np bardzo bardzo duzo dala obecnosc meza;) i On sam juz powiedzial ze przy nastepnym porodie tez bedzie;0 widzial jak bardzo pomaga mi jego obecnosc a poza tym przezywalismy to razem;) a szwagierka tez jest kobieta i chyba nie bedzie dla niej dziwny taki widok a poza tym w takich chwilacj chyba nie patrzy sie na takie rzeczy...ale jeszcze zobacze, czy bede chciala zeby ktokolwiek na mnie patrzyl w takim stanie
herbatke poprosze;) niuia sie obudzla wiec przerwa na karmienie;)moze zrobie nam kawke? :) czy uciekasz spac?
bardz ochcialam zeby Adam by lze mna. czuje ze wszystko rozegra sie na 'ostatnia chwile'. ja nie wyobrazam sobie zebym miaala byc facetem, moja zona mialaby rodzic i mialbym ja zostawic a ja mialabym czekac na korytarzu.poza tym przezywalismy to razem;)
Julka jak szwajcarski zegarek widze :)herbatke poprosze;) niuia sie obudzla wiec przerwa na karmienie;)
a szok dlatego bo wiesz kiedy mozesz sie czegos spodziewac :) i wiesz do kiedy masz tzw limit :)Więc może się okazać że za tydzień o tej porze będę na porodówce. Szok.
dziekuje :)za 39 tyg.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość