Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

06 gru 2010, 17:23

czuje ze te nieustajace bole krocza swiadcza o rozwarciu. moze dotrwam do wizyty jutrzejszej... Su, chyba musze Ci racje przyznac :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2010-12-06, 16:26 ]
ja chce juz urodzic :ico_placzek:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 gru 2010, 18:04

czuje ze te nieustajace bole krocza swiadcza o rozwarciu.
jeju nie mów tak ,bo ja mam czasem tak okropne bóle krocza, że nie wyrabiam, mam nawet czasem wrażenie, że pachwiny mnie szczypią :ico_placzek: , mój gin między innymi dlatego mnie do tego szpitala położył, bo sam nie wie co to jest :ico_noniewiem: . Ale w szpitalu mi jakoś przeszło, bo leżałam ciągle i nic nie robiłam, a w domu to kazdy wie jak to jest.
Wykorzystałam, że mam męża w domu i pojechaliśmy dziś do PZU z wypisem ze szpitala, no i kaske z ubezp dostane w ciągu 30 dni, oby przed świętami :ico_sorki: . I normalnie Wam powiem, że jakies dwie stare baby się wcisnęły mi w kolejkę, bo stwierdziły, że one są w podeszłym wieku i powinny zostać przepuszczone, a ciąża to nie choroba :ico_zly: , ale byłam zła i mąża trzymałam, żeby ich nie zbeształ :ico_zly: .
Mój P niby ma L4 do końca tyg ale już świruje w domu i mówi, że zadzwoni do szefa i w środe chce już do przecy :ico_puknij:
Oliwka napisała w liście, że chce matę do tańczenia z Hanny Montanny, i taką kupiliśmy, ale tak sobie pomyśleliśmy, że damy jej ją pod choinkę, a teraz to dostała kilka paczek a to ode mnie z pracy a to od moich rodziców, chrzestnej, no i ten karmnik z którego jest tyle radości :ico_brawa_01: , a pod choinkę musielibyśmy znów coś kupować, a tak to mamy tą matę :ico_brawa_01: .
Ale się rozpisałam, ale ostatnio rzedko tu zaglądam i mam wyrzuty sumienia :-D

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2010, 18:09

paulinkipisz czesciej jak ci sie uda :ico_sorki: trzymam kciuki za to lezenie,zaciskaj nogi!! :ico_oczko:
spadlamzniebajesli tak bardzo chcesz juz urodzic to na pewno przenosisz :ico_haha_01:
buzok14, ja bym tam babom wygarnela a moj maz to jeszcze by im cos gorszego zrobil :ico_zly: ty masz sie dziewczyno oszczedzac a nie biegac i wszytsko zalatwiac :ico_nienie: fajnie ze macie taki prezent dla cory :ico_brawa_01:
sujak twoje rany wojenne? :ico_haha_01:

[ Dodano: 2010-12-06, 17:11 ]
zapomnialam napisac co u mnie :ico_wstydzioch:
Mati mial Mikolajki w pkolu i wrocil z paka slodyczy ktore zjadl po obiedzie :ico_oczko: teraz poszli z D na czytanie bajek w bibliotece :ico_brawa_01:
niestety dzieciaki zasmarkane,najpierw Mati zaczal a teraz na Lene przeszlo :ico_chory: ale damy rade :ico_sorki:
mi rosnie ciasto na buleczki jogurtowe :ico_oczko:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 gru 2010, 18:27

ja bym tam babom wygarnela a moj maz to jeszcze by im cos gorszego zrobi
mój był już w tak bojowym nastroju, że myślałam, że je rozniesie, ale powstrzymałam go swoimi sposobami, prosiłam, że nie może się denerwować, bo mu ciśnienie skoczy a to się może skończyć krwotokiem :ico_sorki: , tak szczerze to nie lubie się dochodzić z kimś w tak publicznych miejscach, i wolałam to przemilczeć.
dzieciaki zasmarkane
miejmy nadzieje, że na katarkach się zakończy :ico_sorki:
rosnie ciasto na buleczki jogurtowe
jeju jak ja bym coś domowego upieczonego zjadła, ale nie mam siły stać w kuchni i piec :ico_placzek:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2010, 18:36

nie lubie się dochodzić z kimś w tak publicznych miejscach, i wolałam to przemilczeć.
ja niestety jestem czasami zbyt wygadana :ico_wstydzioch: i nie pozwalam soba pomiatac :ico_nienie: a staruchy jak w ciazy byly to sie pewnie tez wpychaly :ico_zly:
miejmy nadzieje, że na katarkach się zakończy :ico_sorki:
tez mam taka nadzieje.Mati dostal w piatek po pol wiec od tego czasu dostaje wit i syropki i pomalu mu schodzi. a mala dzis dostala ale juz jej daje witc i wpano dostanie :ico_chory:
eju jak ja bym coś domowego upieczonego zjadła, ale nie mam siły stać w kuchni i piec :ico_placzek:
gdybys blizej mieszkala to bym ci z checia podrzucila :ico_oczko: ja zwykle robie takie rzeczy cos ie latwo i szybko robi. te buleczki zagniata sie 5 min,potem rosna same 1,5godz,potem sie formuje buleczki,posypuje sezamem i znow same rosna pol godz :ico_oczko: a potem do piekarnika na 15-30 min.zobaczymy czy wyjda :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Inuno
Papla
Papla

06 gru 2010, 18:41

mi rosnie ciasto na buleczki jogurtowe
Mmm.. brzmi smacznie, napisz przepis proszę to może bym zrobiła choremu Mężowi :ico_noniewiem: :)

mamusia25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

06 gru 2010, 19:04

Witajcie dziewczyny jak tam bo mikołaju jak tam wam minął dzień...

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2010, 19:05

Inuno, juz wklejam na kuchni,na buleczkach bedzie :ico_oczko:
mamusia25, hej,pomalutku mija :-)

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 gru 2010, 19:17

gdybys blizej mieszkala to bym ci z checia podrzucila
dzięki kochana :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

06 gru 2010, 19:18

panowie juz wyszli, to ja sie moge wziać za podłogi. Ale az mnie rwie zeby to robić :ico_zly:

Wróć do „Pozostałe”