to jest jedno i to samomoze chodzi nam o to samo ale inaczej to nazywamy? nie wiem;)
sama nie wiem, ale mnie tak na odbyt nie boli...moze chodzi nam o to samo ale inaczej to nazywamy? nie wiem;)a co do bólu krocza to ja tego nie mam, mnie raczej boli nie wiem czy dobrze to nazwię- spojenie łonowe.Nie mogę leżeć, a jak chce sie na bok przewrócić to masakra
a silne skurcze? tzn na ile procent? bo w procentach sa oznaczane na ktg nie?byłam dziś pierwszy raz na ktg
zaczynają sie skurcze, ale ja ich w ogóle nie czuje
czuje sie dobrze
to dobrze ze czujesz sie dobrze;) oby tak do konca;)
moze to cisza przed burza;)???Moje wczorajsze kłucie sie nie rozkręciło. Dziś czuje się tak jakbym nie była w ciąży. Oj juz nie pamiętam kiedy tak dobrze rano się czułam. Zobaczymy czy uda się tak przez cały dzień.
ciekawe jak Wasze maluszki beda sie spieszyc na swiat???;)wczoraj mały mnie tak skopał, że myślałam już, że on tak na świat sie szykuje czy pozycji szuka
ale skończyło sie tylko na fikołkach
ciekawe kiedy sie zacznie...?
to musisz zmienić sobie suwaczek. bo z suwaczka wynika że masz termin za 10 dni tak jak ja. Inaczej się nie da 3+7 daje 10.magda7, wiesz co liczyłam i mi zostało do końca 12 dni a nie 10
bo ja mam na 19 termin
czas pokaze;)Dziś troszkę napina mi się brzuch - więc może faktycznie to cisza przed burzą?
bedziemy czekac;) fajnie jakby juz cos sie zaczelo;)oczywiście jeśli by się coś działo to na pewno dam znać jeśli nie tutaj to kruszynce tel.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość