Nie raz mi się tak brzuch twardy zrobi jak leżę i mam wrażenie ,że wtedy dzidzia zmienia ułożenie...i po chwili wszystko wraca jak wcześniej i zaczyna kopać,wiercić się itd. Wy też tak macie?? Bo tak to nie mam w sumie twardego brzucha.

i czasem to czuc reka taka mala pomaranczke -tylko nie wiem czy to nonono czy glowka???
[ Dodano: 2010-12-13, 22:00 ]
A co do pracy....dzieki za wsparcie...ale to miejsce jest popieprzone!!!
I nie dosc ze przyszlam wczesniej to jesczcze na mnie niby menagerka ofuczona ze jak ja wogole smiem sugerowac ze byc moze bede musiala wczesniej wyjsc!!!

Bo wg niej to juz w niedziele wieczorem powiinnam jej napisac ze z moja noga bedzie zle w poniedzialek!!!

A ciekawe jest tylko to ze Rachel dzis rano dzwonila ze sie zle czuje i ta przez nia cala ta afera z przychodzeniem wczesniej

A ja jakby nie robilam sekretow z tego ze mnie noga boli i zeby im pojsc na reke to wzielam dzien urlopu w piatek a rownie dobrze moglam zadzwonic ze chora jestem. poza tym to juz nawet pacjenci sie pytaja i lituja nade mna bo wygladam masakrycznie -skaczac na jednej nodze w 6 miesiacu ciazy a szef i niby menagerka chyba slepi!!! Ja dzis nie moglam wyjsc do lekarza bo niby menagerka musiala wyjsc o 3:30 -a pracuje do 5pm -Rachel tez musiala wyjsc o 4pm ( nie wiem i nie chce wiedziec dlaczego ale chyba jakis koncert

) a moja noga z tego wszystkiego najmniej wazna!!!! JESZCZE TYLKO MIESIAC I pare dni....a potem moga mnie pocalowac
[ Dodano: 2010-12-13, 22:03 ]
Gwonaa co do Twojego bylego to poczekaj spokojn ie...niech najpierw udowodni ze chce sie zmienic-niech znajdzie ta stala prace w Polsce ,niech sie troche o Ciebie teraz postara... Cos co trudniej zdobyc bardziej sie ceni!!!