witam dziewczyny,trzymam za was kciuki zwlaszcza za te co to juz na dniach maja sie rozpakowywac.
ja wiem,ze trudno uwierzyc ,ze do 2 tygodni moze cos uczulac no ale wcale mi tam wierzyc nie musicie.
mi to mowili alergolodzy i pediatra w pl ,i alergolog w uk tez.nie wyssalam z palca.z reszta tyle z zuzia przeszlam ze swoje wiem no ale najwazniejsze zeby i waszym i moim dzieciaczkom nic nie szkodzilo,nie uczulalo a nawet jezeli to na krotko i juz...
zuzia ma juz 7 lat i nadal po dlugim czasie cos jej potrafi wyjsc a teraz trudniej to kontrolowac bo je obiady w szkole.ale jest wieksza,alergia jednak oslabla,AZS tez mniej dokucza ,no i w razie czego leki bierze i dajemy rade.Gabi juz ma mniejsza alergie,prawie wcale.u mnie to dziadostwo po mezu odziedziczyly i astme tez choc lekarze mwia ze maja przez alergie zwlaszcza zuzia ale jak M ma to ja juz wiem,ze to po czesci nim a po czesci po alergii.
a piszecie o przenoszeniach ciaz,no ponoc pierwsza czesto sie przenosi,i ponoc dziewczynki czesciej niz chlopcow choc to chyba tez roznie bywa...
no ale ja Zuzie urodzilam 7 dni po terminie,tyle,ze xle bo wody juz byly zielone a Gabi urodzilam 2 dni przed terminem wiec tak idealnie
ciekawe jak bedzie teraz...modle sie tylko oby to juz bylo w styczniu