a mi powiedział, że im dłużej dziecko na bosaka tym lepiej, tak więc kto ma rację?mi ortopeda powiedział aby buty sztywne jej kupić i tak chodzić uczyć

Wiki znów wstała o 6

a mi powiedział, że im dłużej dziecko na bosaka tym lepiej, tak więc kto ma rację?mi ortopeda powiedział aby buty sztywne jej kupić i tak chodzić uczyć
jak zwykle każdy co innego, ja kiedyś słyszałam aby na bosaka i tak mój syn chodził, ale źle nogi ustawiał do środka i później musiał długi czas buty ortopedyczne nosićtak więc kto ma rację?
moja w tyg wstaje ok 7 a w weekendy ok 8Wiki znów wstała o 6chyba tak już zostanie..
u mnie na szczęście mąż lata z szuflą, ja chyba nawet bym nie miała kiedydziś znów mnie czeka odśnieżanie, bo znów napadało![]()
oj, to prawda, a zima dopiero sie zaczelataka syzyfowa praca..
ja tez wczoraj o Was myslalam i o tym, ze sie nie pokazujesz... duzo sil dla WasJak przez kilka dni się nie pojawiałaś miałam jakieś takie złe przeczucia
fajnie, ze Wam sie udaloa sami poszliśmy do kina na Harrego
Ja wczoraj miałam migrenę stulecia,tak mnie mdliło z bólua do tego boli mnie glowa... nie moj dzien
Gratuluję równieżleona, gratulujemy kolejnego ząbka
Moja rzadko się przytula.dopiero jak się zmęczona robi to wtedy,a tak łobuzuje na całego.ale ona chyba ma to po mnie.ja nie lubie zbyt często się przytulać.oj Klara pokazuje coraz bardziej pazurkiCo do przytulania, to moja tez taka przylepa jest. To takie cudowne, gdy przychodzi i się przytula. Z tego co widzę to coraz częściej przytula też miśki
no ja tez tak slyszalam..ale tez zalezy od powierzchni pojakiej dziecko chodzi.teoretycznie na dywanie w skarpetach ale na parkietach i twardych podlogach powinny byc juz profilowane kapcie.nie zasztywne ale jednak butkimi powiedział, że im dłużej dziecko na bosaka tym lepiej, tak więc kto ma rację?
u nas ostatnio dzienie bo pobudka o 6,wypija mleko i spip do 9Wiki znów wstała o 6
a posypanie sola? jak odsniezysz to posyp to snieg nie bedzie sie tak osadzal tylko topnial od razutaka syzyfowa praca...
u nas pada juz 3 dni,chaldy sniegu na chodnikachu nas od czwartku znowu ma sypac snieg
u mnie syn ostatnio straszny pyskunmoja strasznie kłótliwa się zrobiła
Jesteśmy w szpitalu. piotruś miał operację w sobotę
ale fajnieposzliśmy do kina na Harrego
ostatnio wszystki dni sa nie mojenie moj dzien
może być, że od tego. Wiki właśnie źle ustawia prawą stópkę...ja kiedyś słyszałam aby na bosaka i tak mój syn chodził, ale źle nogi ustawiał do środka i później musiał długi czas buty ortopedyczne nosić
może coś w tym jestno ja tez tak slyszalam..ale tez zalezy od powierzchni pojakiej dziecko chodzi.teoretycznie na dywanie w skarpetach ale na parkietach i twardych podlogach powinny byc juz profilowane kapcie.nie zasztywne ale jednak butki
mam buty zamszowe, wiec odpadaa posypanie sola? jak odsniezysz to posyp to snieg nie bedzie sie tak osadzal tylko topnial od razu
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość