Cześć.
Poza tym cycki mi chyba eksplodują i starszny nerwus się zrobiłam- byle co mnie wyprowadza z równowagi
identycznie jest u mnie, a cycki to mam takie wrazliwe , że ledwo moge je dotknąć no i rosną rosną.... w pracy kolezanka dziwnie od wczoraj na mnie sie patrzy i na mój brzuch... ufff za niedługo będę zmuszona powiedziec koleżance, kierownikowi i kadrowej.... juz mam tremę
o pusty jaju płodowym . i zdarza sie , ze organizm nasz głupieje hormony szaleją - bo doszło do zapłodnienia ale dziecka nie ma - wtedy należy usunąć/ wywołać poronienie - dla zdrowia kobiety
no dokładnie ja to miałam.... i po takim poronieniu trzeba odczekac co namniej 4,5 miesięcy, żeby znowu zajść w ciążę
teraz już na klatę muszę przyjąć każdą wiadomość
no niestety , ale na niektóre rzeczy nie mamy wpływu...
Ale dziewczyny nie ma się co martwić i smucić, wszystko bedzie dobrze . U nas dzis bardzo mroźno ale słonecznie. Nockę miałam nie za ciekawa bo mój mały szkodnik wczoraj nie spał w dzień i był bardzo marudny i nudzący. no i po południu spadł dziadkowi ze schodów rozbił cały nos i krew sie lała więc w nocy tez nie za ciekawie spał bo go bidulka pewnie bolało i co chwilke sie budził i popłakiwał. tak więc teraz żywcem usypiam w pracy
No i pytanie do dziewczyn które maja dzieciaczki - spia wasze dzieci jeszcze w dzień? U nas kolezka spi bo wtedy mamy troche spokoju i odetychnienia, bo dodam, że mój Kuba jest bardzo, ale to barzo żywiołowym dzieckiem i ruchliwym, nie jest w stanuie usiedziec w jednym miejscu ani przez 2 minuty. Tak więc jest co przy nim robić.
[ Dodano: 2010-12-15, 18:43 ]
uuu ale tu dzisiaj ruch.....