jestem po całym dniu
Loluśu teściów był bardzo grzeczny ,miał towarzystwo ,bo szwagierka przywiozłado mamusia swojego dwuletniego synka z tórym teściowa siedzi codziennie a dziśwyjątkowo została w domu bo już tydzień wcześniej ją uprzedziłam że nie mam z kim zostawćmałego , ale dobra przynajmniej miał towarzystwo
w w-wie tłumy , nic nie ma w sklepach
tzn niby jest wszystko, ale jak człowiek chce coś konkretnego to nie może kupić ,i tym sposobem nicnie kupiłam sobie ,
prezent dla siostry ( bo zrobiliśmy rodzinne losy i karzdy miał do kupienia jeden prezent), ja wylosowałam siostrę i kupiłam jej zawieszkę na szyję ( mieliśmy wyznaczony budzet do 30 zł) a że trafiłąm na przeceny to sięzmieściłąm
mnie wylosował mój P, ciekawe co mi kupi
dla Ali kupiłam spodnie , bo 4 stycznia ma urodziny i babcia chciała żeby sobie wybrała właśnie spodnie
i jakieś tak pierdoły typu szampony , żele,kremy i 150 zł pękło
być wolnym człowiekiem na cała 1,5 tygodnia, jupi!!
czzemu ja nie poszłam na nauczyciela
a dostałam się nawet na dzienne studia , ale nie w w-wi ,a człowekmłody to chciał do stolicy i poszłam na cos innego
a na końcu zwymiotowała
biedactwo ,zupka zaszkodziła i dziecko się męczyło, ale dobrze że zwróciła i ulżylo
dobra uciekam spać bo jeszcze jak wróciłam do domu i uśpiłam małego , to robiłam pazurki siostrze ,bo fryzjerka tow zień nie ma czasu a jużsię prosił żel o dolanie
[ Dodano: 2010-12-22, 15:49 ]
hej
a co tu takie pusteczki , już świtujecie?
ja tylko w przelocie pomiędzy sprzątaniem a pracą w salonie i Lolkiem