Wiola klientki mówią, że przychodzą na tipsy, ale ja bardzo nie lubię tego określenia i wiele dziewczyn, które robią paznokcie również, właściwie większość

wpakowałam masę kasy w szkolenia i sprzęt i nie chcę być porównywana do tipsiary

a Ty długo już pazurki robisz?
Motylku a jak masz łożysko ułożone? Może tak jak ja i dlatego nie czujesz za bardzo maleństwa? fajnie, że bratowa już w domu

ogólnie jest lepiej?
Koroneczka ja mimo że nie jedynaczka, to też jako dziecko mało co jadłam, mama musiała się nieźle nagimnastykować, żeby coś do buzi mi wcisnąć
Murchinson to taki kawał drogi jedziecie aż?
Nowa przed ciążą też miewałaś takie bóle głowy? Ja robię klientką głównie właśnie delikatne frenche, oczywiście żelowe, nie zniosłabym smrodku akrylu przez taki długi czas
Aniu fajnie, że córunia chętnie wszystko je
Zoola grzeczna dziewczynka

leż ładnie i odpoczywaj

a co do diety podczas karmienia, to oglądałam ostatnio program, w którym wypowiadała się specjalistka ds. żywienia i mówiła, że można jeść wszystko, chyba że okaże się, że dziecko jest na coś uczulone, to wtedy dane produkty należy wyeliminować. Mówiła, że jak np dziecko dobrze toleruje mięso, to można je jeść pod każdą postacią, nie tylko gotowane. Oprócz tego mówiła, że jeżeli kobieta zje coś ciężko strawnego, to raczej ona sama będzie miała problemy a nie dziecko, bo do niego dociera pokarm już przetrwiony.
Ja dzisiaj od rana biegałam za prezentem dla chrześniaczki i udało mi się kupić, hurrrra

później dwie klientki i teraz padam na twarz

czekam na małża, bo jest w drodze