Powiem Ci, że ja nie jestj em z ojcem Wanesski i nie wiem czy ona rozumie o co kaman, ale niegdy o niego nie pyta. No fakt, jeździ do niego średnio co 2,5 -3 tygodnie, ale w domu nigdy o nim nie wspomina.. No tak.. ma wujka i chyba on jej wypełnia potrzebę posiadania męskiej osoby w domu czy jak tu się wyrazić... Współczuję Ci bardzo, ale masz rację jak on wali % to nie ma co by dziecko to widziało i czuło, jeszcze nie starczało żeby jej zapach z dzieciństwa się zapamiętał i źle się kojarzył.

Buzok, to dobrze, że wstrzymali akcję. O ile jest możiwość w 35 tyg, dlaczego nie? Lepiej zajść czym dalej :) Kurcze szkoda, że akurat na święta, ale cóż.. mimo że możesz wyjść na żądanie to jednak stawka zbyt wysoka.. Chociaż.. gada ta, co podejmuje ryzyko

Ja nic nie szykowałam na święta.
Choinkę wreszcie ubrałam po wielkich mękach z podejściami

Na święta jedziemy do teściówki (przyszłej co prawda :D ) co będzie to będzie. Jedziemy pociągiem i mam nadzieję, że nie rozsypie się w przedziale, noo młody najwyżej będzie miał darmowe dożywotnie bilety

Dziś 3 pralki ciuszków się wyprały matko jak na pożar teraz wszystko. Wózek też szybciutko wybrałam i byłam nawet w sklepie obmacać i podoba mi się i ponad 400 zł w kieszeni :D
Wesołych Świąt wszystkim życzę