hejka laski
u nas po swietach tak jak i przed tyle, ze zabawek doszlo tyle, ze

gdzie to upychac przy dwojce
My cale swieta w rozjazdach miedzy moimi a filipa rodzicami, na szczescie Maja u dziadkow ladnie sie sprawowala, za to w samochodzie

jezus maria tragedia, plakala non stop podczas jazdy, ale wole juz jak placze niz tak jak wtedy nie chciala sie dobudzic.
Ja mam zapalenie prawej piersi, boli strasznie, piers twarda nabrzmiala, bolaca, goraca okropnie i zaogniona.
Wczoraj az mialam temperature. i mleko z niej kiepsko leci.
Maja w dzien spi ladnie, ale jak obudzi sie z ostatniej drzemki w dzien okolo 19-20 to nie spi nam mniej wiecej do drugiej w nocy

wczoraj to wogole jej odbilo i nie spala od 19 do 3 nad ranem, juz nam rece mdlaly od noszenia jej i bylismy z mezem nieprzytomni ja to od drugiej to sie juz na nogach slanialam.
teraz zaba caly dzien odsypia a w nocy pewnie znow bedzie to samo
Co do kg to mnie zostalo jeszcze 8

ale ja przytylam az 24 kg.
wiec 16 juz i tak za mna.
mam nadzieje, ze do wakacji sie tego pozbede.
często mi sie przesikuje kurde prawie co pampersa muszę go przebrać. Nie wiem jak tam ten siusiak jest ustawiony
u nas jeste to samo

juz sama nie wiem czy po chlopaku ja dziewczynki nie umiem przewijac

czy te pieluchy do nonono. Uzywamy tych bialych pampersow premium care i hagisow tych tez z bawelna. W pampkach to jak cie moge, ale w hugisach to co pielucha przewijanie, jakies luzne sa na ta moja glizde chyba.
cycuchy dochodza do siebie
nonono też
mąż codziennie mi sie pyta kiedy bede gotowa żeby poszaleć
moj to sie juz na mnie obraza, ze ja jeszcze nie moge
kuzwa nawet tydzien po porodzie juz mnie meczyl, no co za swiat

kurde ja nawet jeszcze brudzic do konca nie przestalam. Musi jeszcze poczekac
kupilismy bardzo spontanicznie sobie prezent z mezem xboxa z zestawem kinetic, kupil mi do tego gre co sie tanczy
bardzo fajowa rzecz

my mamy x boxa i tez chcemy dokupic to cosik do tanczenia
mi tylko 1 kg został
ale ci dobrze!!!