Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

28 gru 2010, 00:56

Ja w domku w jednopaku uff tra lalalalalal

Nika nie przejmuj się tak.. móże tak jak dziewczyny piszą, maluszek zmieni zdanie? No skoro w dzień porodu odwracają się nogami czy pośladkami, to dlaczego odwrotnie miało by się nie zdarzyć? Trzymam kciuki. No a jak się nie uda, to życzę "przyjemnej" cesarki, żeby szybko się pogoiło i obyło się bez komplikacji.

Gaga Tobie też życzę, żeby z tą cesarką było wg Twojej myśli... Pisałąś, że chcesz naturalnie, oby się udało, kochana.

Aga współczuję przejść z dojazdem, mnie by też wpieniła i zmęczyła taka jazda. Ach te gpsy... mnie kiedyś dla odmiany zaprowadził pod prąd w Gdańsku, to były jaja. Ja sobie stoję na skrzyżowaniu i klnę, że świateł nie widać dobrze, aż tu nagle zaczynają auta na mnie jechać hahah, ja zaczynam cofać, a auto nie jedzie, okazało się żde zgasło hahah było to prawie 2 lata temu a lejemy jak głupie do dziś dnia z dziewczynami jak to sobie przypomnimy :-D

Agnieszka strasznie się cieszę, że jesteście w domku i dajecie sobie radę i oczywiście czekamy na zjdęcia :ico_brawa_01: Życzę malutkiemu dużo siły i apetytu, zresztą Wiktor to zycięzca inaczej i być nie może!!!!

Buzok, wspaniale, że w domku. W domu to nawet ściany leczą. Odetchniesz i zawsze to inaczej niż te fartuchy i czyjaś łaska, o ile oczywiście poza zagrożeniem.

U nas swięta super, jak już pisałąm, ale jednak to był dobry test na pobyt mieisięczny po porodzie. Jednak najlepiej u siebie. Tearz siedzę i się starsznie cieszę, że mimo bardzo miłego pbytu tam i bardzo rodzinnej wspaniałej atmosfery jestem między sowimi ścianami :ico_brawa_01:
Jutro ciuszki, obejrzę komody, jeszcze drobiazgi z allegro i już. Ekspresowo jakoś ta wyprawka. Dziwię się, że wózek tak szybko wybrałam.
Bo jak sobie przypomnę jak dla Wańdzi wybierałam, to masakra ahahh zwłaszcza jak fotelik miałam kupić, dziewczynom mózg suszyłam chyba z 2 tygodnie w postach :-D

W zasadzie mam jakieś bóle, ale je ignoruję i nie słucham ich, wierząc naiwnie, że w ten sposób nic nie zacznie się dziać :-D No krzyżuję nogi hehe. Jeszcze niech dzidiza posiedzi, tam lepiej jest na jakieś 3 tygodnie :ico_ciezarowka:

Pierścionek później pstryknę. Ależ pięknie się mieni

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2010, 01:42

Alineczq, o własnie ...pierścionka nie pogratulowałam :ico_brawa_01:
W zasadzie mam jakieś bóle, ale je ignoruję i nie słucham ich, wierząc naiwnie, że w ten sposób nic nie zacznie się dziać :-D No krzyżuję nogi hehe.
ja też :ico_haha_01:

fajnie,że się już z wyprawką uwinęłaś,ja z dziewczynkami też jakoś bardziej i dłużej się tym zajmowałam,no teraz nawet czasu nie było przez tą przeprowadzkę .i dobrze szybko minęło :ico_haha_01: teraz trochę czasu na leniuchowanie,zbieranie sił itp...

jej ja dziś pospałam do prawie 12 i teraz mi się nie chce iść do wyra :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Alineczq

28 gru 2010, 01:59

ja też nie chce spać, ale ja to nocny marek jestem. Idę pod prysznic jurto rano muszę jeszzce kochanie do pracy wyszykować.

Aniula
Śmigam już bez trzymanki po forumku

28 gru 2010, 11:31

witam!!!! Buzok super ze jestes w domku :ico_brawa_01:
Ja wpadlm postawic :ico_tort: za kolejny tydzien matko jak ten czas leci :ico_szoking:
A oto ja z tesciem
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/915 ... 4d374.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e1e ... d38b6.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12b ... d145a.html

[ Dodano: 2010-12-28, 10:32 ]
Nie wiem czemu tylko tk wyszlo ale jak macie ochote to sobie zajrzyjci :ico_oczko:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2010, 14:22

Buzok, wspaniale, że w domku. W domu to nawet ściany leczą. Odetchniesz i zawsze to inaczej niż te fartuchy i czyjaś łaska, o ile oczywiście poza zagrożeniem.
Tak w domku odpoczywam i się tak nie stresuję, leżę bo chcę wytrzymać żeby urodzić po nowym roku :ico_sorki: tak jak Zubelek :ico_haha_02:
Pierścionek później pstryknę. Ależ pięknie się mieni
gratulacje :ico_brawa_01: , czekam na fotkę
Aniula :ico_brawa_01: za kolejny tydzień, ślicznie wyglądasz na tych zdjęciach, ile Ty przytyłaś? Chyba malutko, bo taka szczuplutka jesteś :ico_brawa_01:

Aniula

28 gru 2010, 14:47

buzok dziekuje przytylam 10 kg wiec nie jest tak zle hehe
Trzymam za was kciuki&&&&&&&&&&&& byle by do przyszlego tygodnia :-)
A mi dzis przyszlo lozeczko z calym wyposazeniem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak maz wroci to bedzie skladal :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Alineczq

28 gru 2010, 15:07

Aniula przepięknie wyglądasz Kobietko. Na suwaczku 5 lat małżeństwa a Ty taka młodziutka wyglądasz :)

Buzok i ja i ja do "po nowym roku" chcę dotrzymać. Choć brzuszek stawia się coraz bardziej, hmm ja go ignoruję :-D

Byłam na zakupach w Carrefourze super przeceny na dzidziusiowe ciuszki były, kupiłam masę pięknych bluzeczek po 7 zł. z Kubusiami, Tygryskami i Myszkami Miki :ico_brawa_01:
Mówię wczoraj do K. że będę dziś prała ciuszki dla małego, a on się pytam, a te 10 pralek co chodziły przez ostatnie dni to co to było??? :-D no jest tego trochę jak się okazało. Do tego dochodzi pościel, śpiworki ręczniczki i się uzbierało.

W tych dniach komódka i lecę z prasowankiem :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2010, 15:36

ale fajny klimat taka końcóweczka nie ? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Aniula jesteś bardzo śliczną kobietką :ico_brawa_01: i ciąża ci bardzo służy ,wyglądasz kwitnąco i promieniejesz radością :ico_brawa_01: ale to ci pewnie kazdy mówi :ico_haha_01: a ile masz lat,że zapytam?
5 lat po ślubie...mi już w kwietniu 8 minie,rany...ale leci :ico_haha_01:

Alineczq, no tak niby nie wiele a się nazbiera nie? u mnie też było kilka pralek,choć ubranek mam mało ale i białe i różowe więc prania osobne i pościel własnie...ale sama radość to prać i prasować było :ico_brawa_01: i już w komodzie czeka tylko tak patrzę,że na noworodka mam mało body więcej od 3-6 m no ale zobaczę jaka się urodzi to ewentualnie dokupię bo Gabi miała prawie 4 kilo :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Alineczq

28 gru 2010, 15:49

Zubelek, dokładnie z tymi ciuszkami to ja malo mam na 56 cm te first size, bo niewiadomo jakie dziecko się urodzi. Lekarz powiedział, że będzie wysokie, więc pewno po 2- tyg, i tak trzeba będzie 3-6 mies kupować te na 62.

No fajna atmosferka się zrobiła, dziewczyny więcej też piszą, bo już rszać się trudniej hehe.

Chciałam zroić Wam zdjęcie pierścionka, ale wychodzi rozmazane :(
Znalazłam do w katalogu na www. Hehe przy okazji ceny się dowiedziałam :ico_szoking:
O taki
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,,1375

tylko na żywo wydaje się delikatniejszy jakby

Aniula

28 gru 2010, 15:57

zubelek ja mam 24 lata od przyszłego roku 25 dosc wczesnie wyszlam za maz :ico_haha_01: dziekujeza mille komplementy :ico_buziaczki_big:
Alineczq piekny pierscien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”