Czesc dziewczyny!!!
Patrycjaaa dziekuje -tez mam taka nadzieje!!!
[ Dodano: 2010-12-29, 22:25 ]
A ten kod nie wiem skad sie tam wzial!!!
[ Dodano: 2010-12-29, 22:32 ]
Ja dzis pierwszy dzien po nieobecnosci do pracy wrocilam !!! I sie zaczelo...Rano sprawdzilam czy wyplata wplynela -powinna byc na koncie 24 grudnia!!! a tu dopiero dzis wplynela i to jescze o dobry tydzien mniejsza!!!

Nie maja prawa mi nie placic za chorobowe wogole a zwlaszcza bez uprzedzenia-wiec mnie szlag trafil

a ze mialam rano przed praca wizyte u poloznej to cisnienie mialam...
151/76

Ale mam swoje ziolowe kropelki uspokajajce i dobrze bo niestety musze poczekac do poniedzialku az niby menagerka bedzie w pracy zeby to wyjasnic !!!
Poza tym dalam mojemu bossowi podanie o urlop macierzynski -nawet nie otworzyl -powiedzial zeby odlozyc dla Cheryl!!!
[ Dodano: 2010-12-29, 22:43 ]
Ale ja swoje odwalilam - dalam mu na pismie i to w terminie to ze nie przeczytal to jego sprawa!!!
Nawet moja mama dzis dzwonila zeby mnie uspokoic bo z takim cisnieniem to juz latwo o jakies nieszczescie!!!tfu !tfu ! mam nadzieje ze nie !!! I od tej pory sobie odpusczam ...chociaz niby menagerka znow -zrobila mi na zlosc wiedzac ze mam szkole rodzenia we wtorek o 6:30 tzn ze o 5pm muszwe wyjsc z pracy specjalnie postawila mnie na late shift -czyli do 6:30 lub dluzej!!! Takiego wala!!! i tak wyjde o 5pm -tylko jutro lub w piatek wysle jej smsa ze zrobila pomylke planujac nowa rote bo ja wychodze o 5pm -tak jak wczesniej ja poinformowalam.
[ Dodano: 2010-12-29, 22:44 ]
magda1614

za studniowke :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: !!!
[ Dodano: 2010-12-29, 22:47 ]
Juz zmykam spac tylko napisze ze synus kopie mocno -az brzuch skacze!!! a jak sie wierci to takie dziwne uczucie jakby mi ktos flaczki w srodku wykrecal

W sumie to nie boli ale takie dziwne uczucie... tak czy inaczej ciesze sie ze sobie bryka i sluchalismy dzis serduszka i wszystko jest okey!!!
Dobranoc