Może warto pomyśleć o zwolnieniu?Aktualnie jestem tydzień na urlopie tzn w poniedziałek do pracy wracam, ale ogólnie to powiem wam ze super tak móc w domu posiedzieć
Hania normalnie w bodach była i nic z pępkiem się nie działozanim pępuszek dziecka się nie zagoi, to dziecko nie może mieć na sobie odzieży typu body, rampers, tylko koszulka żeby brzuszek miał luźno?
mi maz kupil, jak jeszcze bylam w szpitalu, mam Aventa reczny i jest swietny, jakby co to polecam!Ja się właśnie zastanawiałam czy kupić laktator, ale stwierdziłam, że na razie nie, jak będzie potrzeba, to mąż kupi i już.
normalnie mozna ubierac dzidzie, sa pampersy, hyba z bell, ktore maja specjalne wyciecie na kikuta, ale normalne pampersy poprostu tez mozna lekko przypiaca jeszcze chciałam się Was zapytać, bo Wy doświadczone mamy jesteście, zanim pępuszek dziecka się nie zagoi, to dziecko nie może mieć na sobie odzieży typu body, rampers, tylko koszulka żeby brzuszek miał luźno?
no to superFilipek na bilansie jak zwykle wszystkie panie zachwycił![]()
Jest nadal po niżej 3 centyla ale ja i mąż też jesteśmy drobni więc to naturalne. Ale ogólnie rozwija się bardzo dobrze
fajnyA teraz mój brzunio
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość