karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2010, 18:03

kaczorek, zdrówka dla synka :ico_sorki: to mnie uspokoiłaś z tymi klamrami :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

31 gru 2010, 10:12

Obrazek

mogę już więcej na forum w tym roku nie wejść, bo do pracy niestety muszę iść, ale życzę: najlepszego wam wszystkim! dzieciaczkom zdrowia i dużo uśmiechu na twarzyczkach, a rodzicom dużo sił i cierpliwości. Niehc każdy dzień będzie lepszy od poprzedniego. Niech smutki uciekają w kąt! I niech spełniają się wszystkie nasze marzenia!!!!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2010, 12:56

Daj ludziom wiary..Chodż juz Nowy Roku!-Tak mówi Rok Stary i znika..z łzą w oku.Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje,zapomnij o wszystkich nieudanych dniach,przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdż w Nowy Rok jak wchodzi się ....w nowej sukni na najwspanialszy bal świata.Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2011 a w sylwestra szampańskiej zabawy do białego rana
Obrazek

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

31 gru 2010, 16:26

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2011. UDANEJ IMPREZY SYLWESTROWEJ :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2011, 13:07

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Witajcie w NOWYM ROKU

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sty 2011, 14:49

Dziewczyny wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU 2011 :-)

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2011, 18:51

Wiele szczęścia i miłości,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje
a gotówki nie brakuje.
W Nowym Roczku przesyłają
i szampana popijają...Aga z rodzinka
:-D

Obrazek

NICOLA_1985

01 sty 2011, 18:57

Witam w Nowym Roku i życzę z tej okazji Wam wszystkim żeby ten rok był lepszy niż poprzedni , dużo zdrowia, miłości, usmiechu na codzień oraz spełnienia swoich marzeń i noworocznych postanowień ! :-)
My dzisiaj odpoczywamy, poszliśmy spac o 3.00 w nocy. na sylwestrze był u nas szwagier z narzeczoną było bardzo miło i kameralnie :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

02 sty 2011, 13:24

witam w Nowym Roku! :ico_brawa_01:
Jeszcze raz najlepszego dla wszystkich! Przede wszystkim zdrowia, bo to najważniejsze jest!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sty 2011, 13:24

helol

witam w Nowym Roku!

mysmy sylwestra spedzili po domowemu, wyglupiajac, tanczac i przebierajac. Znaczy tylko ja bylam jako tako przebrana ;)

29 mieslismy 4 rocznice slubu i dzien po pojechalismy na randke, kino i drinksy. Ludzi nie bylo kompletnie, ze wzgledu na nastepujacego sylwka, wiec sobie nicus potancowalismy, a kino przeludnione. I tak nie bylo nas 7,5 godzinki a Lilcia swietnie sie spisala pod okiem mojej siostry. Nicus plakala, polowe czasu spala, bawila sie, zjadla i tyle. Zlote dziecko. Strasznie sie za nia przez nieobecnosc stesknilam, i wogole takie randki to nie dla mnie. Przez polowe czasu mialam taki bol brzucha martwiac sie o Lilcie jak tam z nia idzie, i dopiero jak zadzwonilam i uslyszalam ze wszystko ok to sie uspokoilam. Echh. Ale milusko i tak bylo z mezem sam na sam no i np w kinie przez ani sekundke nie pomyslalam o malej :-D Potem w nocy jeszcze nam sie baraszkowac za chcialo :ico_wstydzioch: i tak usnelismy prawie nad ranem :ico_puknij: a nastepnego dnia zmeczeni jak pies. Ja to sobie jeszcze odespalam do 12 , ale mezowy ma zawsze poranna zmiane z Lilcia i tylko wieczorem byl juz tak zjechany ze o 21 kladl sie do wyrka spac :ico_haha_01:

a tak to Lilci chorobsko przeszlo :ico_sorki: i zaczyna znow normalnie jesc :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”