Ja Wanessce prasowałąm do 2 lat czemuś, nie wiem...
Terez nie wiem, zobaczę. Na pewno krócej.
Idę odkurzyć, bo nerwa mam, kuźwa ile można prosić. Och... a miałam siedzieć nic nie robić
[ Dodano: 2011-01-05, 16:37 ]
a przypomniało mi się coś takiego hahaah
Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę.
Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.
Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi
ciuchami.
Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku.
Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży.
Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.
Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?
________________________________________ ______________ Płacz: Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.
[ Dodano: 2011-01-05, 16:38 ]
Gdy upadnie smoczek: > > Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu
. > > Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. > > Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. > > ______________________________________________________ > > Przewijanie: > > Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy > brudna czy czysta. > > Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności
od > potrzeby. > > Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie > poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. > > ______________________________________________________ > > Zajęcia: > > Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do > zoo, > > do teatrzyku itp. > > Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. > > Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. > ______________________________________________________ > > Twoje wyjścia: > > Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do > opiekunki. > > Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. > > Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi > się krew. ______________________________________________________ > > W domu: > > Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. > > Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że > starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. > > Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. > ______________________________________________________ > > Połknięcie monety: > > Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. > > Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. > > Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. > > _____________________________________________________ > > Prześlij to wszystkim, którzy mają dzieci lub znają kogoś, kto ma > dzieci lub? sami byli dziećmi! > > WNUKI: Nagroda od Pana Boga za nie zamordowanie własnych dzieci.