noo tak, teraz sezon na chorowanie, nie chorowac, bo nie ma sie czym leczyc
kate, no jak jest temperatura to jakas burza sie szykuje

na nartach byliscie? rozumiem, ze jako obserwator towarzyszylas? byliscie na urlopie, czy macie kolo domu gdzie pojezdzic?
jesli chodzi o wage z usg to wiecie... to jest "pi razy drzwi" Gabriel podczas przyjecia do porodu byl wazaca 3100g dziewczynka, a 9h pozniej urodzilam chlopaka o wadze 3690

wiec trzeba na to przymykac oko
[ Dodano: 2011-01-09, 00:05 ]
co byscie polecilylozeczko zwykle czy Turystyczne??
wiesz... Twoja dzidiza bedzie w tym lozeczku spala ladnych pare lat, a na poczatku spedzi w nim sporo czasu i wydaje mi sie, ze trzymanie dziecka w tym poliestrowym koszu nie jest dobre

ja sie wlasciwie nad tym nie zastanawialam nawet, bylo dla mnie oczywiste, ze kupie drewniane lozeczko

turystyczne tez kupilismy-takie tanie za stowke, uzywalam go kiedys jak na weekend do dziadka jechalismy z gabrielem-nie chcialabym trzymac dziecka caly czas w takim lozeczku
co Myslicie na temat Mebli z Ikea?! oplacaja sie je kupic??
my mieszkamy w takiej malej miescinie w niemczech i jedyny duzy sklep z meblami w okolicy to ikea

wiec sila rzeczy wiekszosc naszych mebli pochodzi wlasnie z tego sklepu. oprocz lozeczka gabriel raczej nie ma dzieciecych mebelkow, ale wielu naszych znajomych ma mebelki mamuta i sobie chwala-moj kuba chcial lozeczko z mamuta gabciowi kupic, ale tu po raz kolejny moja niechec do tworzyw sztucznych sie wepchala, bo to takie plastikowe

jesli chodzi o meble drewniane to nasze maja sie dobrze...