hej
U mnie wczoraj koszmarna noc była, tak mnie rozbolała głowa, że od 1 do 4 siedziałam przy kibelku bo mnie aż na wymioty zbierało, już bałam się , żeby tylko nie migrena

ale na szczęście przeszło, tyle, że jak Mike śpi zawsze do 9.30 to dziś o 7.40 pobudkę zrobił , to się naspałam
potem pojechałam do położnej i wszytko jest jak w najlepszym porządku, tzn waga chyba jej oszukuje bo wskazało , że 1kg zgubiłam, a na mojej widać 1kg do przodu

, w moczu mam trochę białka, ale ciśnienie mam w normie i opuchlizna schodzi wiec nie mam się czym martwić, chodź kazała codziennie mierzyć mi ciśnienie i jak tylko opuchlizna nie będzie chciała zejść to mam się pojawić u niej bo grozi to zatruciem ciążowym , ale jestem dobrej myśli
Agniecha no i super to już za 3 tygodnie na urlopie będziesz
co do krwi z nosa, to u mnie w 1 ciąży to też smarkałam takimi nitkami krwi co jest jak najbardziej normalne, i krwawienie z dziąseł przy szczotkowaniu, a w tej ciąży już nie smarkam samymi nitkami tylko samą krwią, ale to też jest normalne bo dziś się pytałam
Pinko to super pisz tą pracę i ją obroń
co do szafy tej mamuta to kiedyś mi sie bardzo podobała na obrazkach, bo myślałam, że to drewno, ale jak poszlam i dotknęłam a to nie to co sobie wyobrażałam to jakoś już mi minęła chęć kupienia, ale jak córcia zadowolona to super
co do spania z dzieckiem, to ja Mikiego na rok czasu dałam do innego pokoju i tam już przesypał noce, fakt jak się budził to trzeba bylo do niego iść i poleżeć z nim i tak 2-3 razy w ciągu nocy, no i tak robiłam, ale teraz nie dam rady nie ma takiej opcji, a mój mąż mówi , że chce się wysypiać do pracy i jemu też się nie chce tam chodzić więc jak Mike wstanie o 2-4 to jak przyjdzie do nas to już go nie odnosimy, ale my się spokojnie wysypiamy bo mamy wielkie łoże 2mx2,2m
Tynusz fajna, wizyta i

, że wszytko ok
Alinecz no własnie miałam ci pisać, że tobie chyba w brzuszek tylko poszło, ja swój mierzyłam i mam 94cm to i tak przekroczę wielkość brzucha w ciąży bo na końcówce miałam 96cm, a teraz za pewne ponad 100cm będzie
fajnie, że
buzok urodzila gratulacje
a czemu miała cesarkę, i który to jej tc był??
Mania ty to masz tego bobaska 3600g
a już zdecydowałaś się jak chcesz rodzić??
[ Dodano: 2011-01-10, 23:29 ]
Tynusz ja na skurcze łydek też polecam aspargin , mi pomagał w 1 ciąży i teraz też