nie no ciepło mi i dobrze się czuje nic nie boli ;( a mogło mi sie z nerwów to zrobic? ze stresu płaczu?A ogolnie jak sie czujesz?
cos cie boli?
Jak cos jest nie tak to zadzwon na pogotowie , powiedz o co chodzi moze telefonicznie udzielą Ci odpowiedzi.
A moze Ci troche zimno i wtedy usta tez troszke sinieja...
Juz nie wiem co to moze byc
Ale co ja poradze jak to silniejsze ;( mój narzeczony nie całuje mi brzucha nie przytula nic ;/ nie głaszcze kiedy mówie ze dzidzia kopie to tylko powie ze widzi i tyle ;((( ehhh płakałam 2 dni bo nie jestem szczesliwa ;( a cywila bierzemy w marcu... wygarnełam mu ze traktuje mnie jak rzecz przytula sie wtedy kiedy ma potrzebe ;/ a mnie to rani i mu to powiedziałam ;/ płakałam cała noc az sie zachodziłam ;((( ja nie wiem czemu faceci sa tak nieczuli na ciaze ;( ehh nie wiem nie jest tak samo jak przed ciaza wszystko mu wygarnełam nawet to ze jak sie kocha ze mna nawet brzuszka nie pocaluje nic ze do dzidzi nic nie mowi ;( nie opiekuje sie mna jak nalezy ;((( ja jestem w trudnej sytuacji na prawde bo mam 18 lat do piero i ani przez mys nie przyszlo mi zeby usunac tylko od razu powiedzialam ze urodze i bede kochac tą istotke ale moj narzeczony widze nie dojrzał ;((( ehh mieszkamy razem sami w kawalerce 150km od rodzicow... ja rzuciłam liceum przez ciaze ale mam zamiar wrocic jak urodze.. i on jest o wiele w lepszej sytuacji niz ja ;( bo ma prace mieszkanie a ja nie ;/ po za tym jak sie kłoce zawsze jest jego tekst "ja ci dziecko zabiore"Agateczka, to nie placz i sie nie denerwuj dla dziecka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość