narkoza wcale nie taka straszna ;) po prostu spi sie i tyle...ja mialam kilka razy w zyciu narkoze i bylo sympatycznie ;)
ale faktycznie cc robi sie zwykle z innym znieczuleniem...tylko w naglych przypadkach narkoza...
bo ja jestem wczesniakiem dlatego mialam astme i mogla bym sie przy wysilku dusica czemu to pod narkozą????Agateczka, coś z ciążą nie tak? ja miałam raz narkozę przy operacji wycinania polipa z zatoki szczękowej no i z dobę dochodziłam do siebie po narkozie, nie opisuję więcej by cię jeszcze nie przestraszyć.
ale sie boje tego znieczulenia ;((((( ogolnie boje sie bolu przy miesiaczkach mialam wlewyale to od razu narkoza? zewnatrzoponowe tez nie wymaga od ciebie wysilku.
ja sie boje bólu strasznie nawet jak sie igła ukuje to panika;/ ehh dlatego wole pod narkoza po za tym lekarz powiedzial ze moge dostac ataku dusznosci po za tym oczko mi przy wysilku leci ;(ale wewnątrz oponowe nie ma co się bać nic nie będziesz czuła a narkoza jednak nie jest ani dobra dla ciebie ani dla dziecka, jak masz wybór to nie zgadzaj się na narkoze, a porodu i bólu każda z nas się boi zwłaszcza jak to pierwsze dzieciątko, ja się tak bałam myślałam o różnych rzeczach i sobie wywołałam a jednak dałam rade i dziś się nie boję:)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Sherriwette, TonieAnend i 1 gość