Agateczka, a ja podpisuje sie pod mal
dojrzałość to branie odpowiedzialnosci za wszystko co sie robi i za dzieciatko które przyjdzie na świat
skoro nie umiałaś skończyć szkoły w tak młodym wieku to podejrzewam ze swojemu dziecku w tej sytuacji tez byś pozwoliła "olać temat"
wiecie co straszne to co piszecie, czy przeszłyście coś takiego, że wiecie co jest dobre co złe, cp dojrzałe co mniej, to że dziś dziewczyna rzuciła szkołe nie oznacza że jej nie skończy i nie pójdzie np na studia i dzicko będzie z bardzo dumne, że ma mądrą matkę, poprez takie opinie jazde po niej w czasie ciąży może tak być że przestanie w siebie wierzyć!!!Jeżeli takie podejście macie do swoich dzieci to sory ale wam współczuję, że chcecie dzieci wychowac na takie co nie będą mieć własnego zdania i prawa zrobić czegoś według swoich zasad i uważajcie by dzieci was za to nie znienawidziły. Ostro pisze ale po prostu nóż mi się w kieszeni otwiera jak to słysze, skreślacie dziewczynę bo chce urodzić, skoro jest w ciaży/?? a obowiązkowe to jest ukończenie gimnazjum później może iść już do pracy, same jesteście nie douczone nie doczytane a już skreślacie dziewczyne, jezu kobiety obudzcie się - kto wam dał prawo osądzać?????
Może powinna była usunąc bo według "dorosłych" jest nieodpowiedzialna, ale za to facet zachował się odpowiedzialnie, przyjoł ją pod dach, pracuje i zarabia!!!!!
[ Dodano: 2011-01-17, 19:40 ]
moja koleżanka zaszła w ciaże mając 15 lat i urodziła bliżniaki i dziś ma ukończoną szkołę, kochane córki i wspaniałego faceta mimo, że bywało różnie, a co w waszych zwiąskach to jest tak wiecznie pięknie i cudownie, dojrzale i dorośle????No to zazdroszczę idealnego zycia i idealnego podejścia do świata i wszechwiedzy na wszelkie życiowe sytuacje!!!!
[ Dodano: 2011-01-17, 19:44 ]
Tynusz1, nie no ok, ale szkołę rzucać i skazywać się na bycie nie wiadomo jak długo na utrzymaniu narzeczonego?

a mało to kobiet jest na utrzymaniu męża i mają po 3 dzieci???to takie kobiety trzeba potepiać bo zajmują się dziecmi i domem a nie siedzą w pracy????
serio nie rozumiem, może ktoś mi to wszystko sensownie wytłumaczy skąd w was tyle goryczy i negatywizmu ah no tak Polacy z reguły widza wszystko w szarych kolorach zamiast doszukiwac się plusów!!!!