Dziewczyny, dzięki za kciuki, oby pomogły, a sprawa rozstrzygnie się w przyszły weekend, wtedy ma do nas właściciel mieszkania dzwonić.
malgoskab, my oddajemy 1% już na Zuzieńkę
iw_rybki
karina22, o to u Ciebie hormony już szaleją, ja jestem wyjątkowo spokojna, ciekawe jak będzie jak R. wróci
żeby im zaśpiewać lub zatańczyć

to nie pierwszy casting, który mamy za sobą, ale tańcowania jeszcze nie było, dziwne, że nikt na to nie wpadł
Kocura Bura, słyszałam właśnie o tej siatkówce, także faktycznie nie ma co ryzykować
Jak Wiki wstanie, to jedziemy odwiedzić koleżankę z córeczką w wieku Wiki, już się doczekać nie mogę
Rano zaliczyłyśmy już pediatrę, bo ortopeda podejrzewa u Małej krzywicę, więc musiałam to skonsultować. Lekarka stwierdziła, że to nie może być krzywica, bo wcześniej byłyby inne objawy, a raczej niedobór wapnia, bo Wiki ciągle jest na tym mleku sojowym, a z niego wapń jest gorzej przyswajalny. Przepisała wapno i za 3 miesiące mamy iść do kontroli. Na badania dodatkowe nie dała skierowania, bo to tylko można zrobić w prywatnej specjalistycznej przychodni we Wrocławiu, u nas jak zwykle jest to niedostępne

A tam i tak nie trzeba skierowania, trzeba mieć pieniądze. Jak mąż wróci, to muszę to z nim skonsultować i może pojedziemy zrobić te dodatkowe badania