ale tu pusteczki
tibby, ja tez mam nadzieje ze wszystko sie unormuje
1 nocka w lozeczku byla taka sobie, budzila sie co ok. 1-1,5 wiec wzielam ja do siebie do lozka i spala dobrze do rana . A dzis super nocka , juz sie chyba przyzwyczaila do nowego spanka, obudzila sie o 12.00 jak sie kladlam spac, a potem o 3.00 i znow dopiero rano kolo 7.00 wiec

totalny szok bo ciagle jest chorutka, zdaje mi sie nawet ze obudzila sie o 3 przez goraczke, wieczorem jeszcze dalam jej panadolku z zalecenia lekarza i jej nic nie przeszkadzalo. Obudzila sie kilka razy w ciagu nocy ale tak kaszlnela sobie, jeknela i zasnela dalej. A o 3 byla calkowicie rozpalona. Widze ze duzo lepiej spi na tym materacu w swoim lozeczku niz w gondolce, moze bylo jej za twardo wczesniej. No i gdzie wczesniej przy byle kaszlnieciu, zmianie pozycji zupelnie by sie obudzala, teraz kontynuje swoj sen. Za to ja widze ze miesiace nie spania daja sie weznaki. Budze sie automatycznie sama z siebie, jak ona sie nie budzi to budze sie zeby sprawdzic czy wszystko ok. Strasznie mnie to wkurza i mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni.
Zapomnialam napisac ze Lilcia mnie zarazila wiec dwie chorowitki jestesmy, wczoraj mialam goraczke ale dzis juz nie czuje, wiec do lekarza sie nie wybieram. Ale i tak nie nawidze chorobsk!
[ Dodano: 2011-01-24, 10:38 ]
zapomnialam sie spytac, czy Wasze brodawki przeszly jakas zmiane po tym jak Wasze dzieciaczki dostaly zabki?? Moja brodawka nagle zrobila sie czerwona i tak jest juz od czasu zabka , do tego z jednej strony ale wlasnie nie wiem dokladnie czy to z tej gdzie zabek wyszedl, czy tez tuz obok, skora po prostu sie zdziera. Ale tylko na tej czesci brodawki gdzie mala sscie. I na poczatku myslalam ze to poczatkowe zapalenie piersi, bo juz to wczesniej przechodzilam, ale przy ssaniu boli tylko troche jakby mala bardzo mocno ciagnela i stan sie nie pogarsza