zdolna Mamusia!!!Ja dziś rano miałam i zadałam
[ Dodano: 2011-02-04, 16:22 ]
magda tez pozaliczasz napewno
[ Dodano: 2011-02-04, 16:23 ]
Ooooo...synek ma czkawke skacze i skacze!!!
[ Dodano: 2011-02-04, 16:24 ]
Nie moge ogladac takich programow...Wlasnie leca Rozmowy w toku o aborcjach.... znow sie poryczalam!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2011-02-04, 18:03 ]
O jejku ja zwariuje!!!!!
Chodzi o remont!!! Moj upierdliwy sasiad z dolu sie czepia ze bez pozwolenia gminy nie moge przesunac drzwi wejsciowych !!! a ja z gmina rozmawialam telefonicznie i wg nich nie potrzebuje pozwolenia!!!!!!!! A on ode mnie chce papierka!!! no wiec mu powiedzialam ze jesli z jakichs powodow gmina zadecyduje ze im sie nie podobaja moje nowe drzwi!!! to jestem przygotowana je zdjac i wstawic tam gdzie byly pierwotnie!!!!To sie od tego odczepil-i w takim razie powiedzial ze schodek ktory mam przed wejsciem musi zostac taki sam (teraz ledwo sie stopa miesci a jak wysuniemy drzwi o te 20cm to zostanie go z 7cm) A niech mu bedzie Jesli moj wujo i budowlancy nie wymysla jak to obejsc to zostanie taki kikutek na 7cm na razie-ja tam sobie dostawie plastikowy s opien czy pudelko a za jakis czas dorzuce te 2 cegly i bede miec normalny schodek !!!! ale mi facet podniosl cisnienie bo jest poprostu upierdliwy!!!!!!!